Adobe After Effects Çalışmam - Dword Team

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bir süredir burada ki After Effects paylaşımlarıma ara vermiş gibiydim ancak bir çalışma yapayım dedim. Tabi ki acemilikten dolayı ufak tefek hatalar olabilir. Fikir, tavsiye, yorum ve görüşlerinizi iyi ya da kötü olarak bekliyorum. Beğenen ve beğenmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler @nader11ndeu İyi Forumlar

:video:

:not:

Kullanılan Efectler

1) Saber
2) Optical Flare
3) Fractal Noise
4) Gradient Ramp
5) Tritone
6) Mirror

Ses

1) Audio Electrix​

Son düzenleme:
Boş
Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
dostum ilk attığın after effects çalışmandan beri çalışmalarını takip ediyorum cidden gelişiyorsun bu işte bu hızla devam edersen çok iyi yerlere gelebilirisn umarım pes etmezsin ve bu işte uzmanlaşınca eğitim videolarını izlemek isterim

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
dostum ilk attığın after effects çalışmandan beri çalışmalarını takip ediyorum cidden gelişiyorsun bu işte bu hızla devam edersen çok iyi yerlere gelebilirisn umarım pes etmezsin ve bu işte uzmanlaşınca eğitim videolarını izlemek isterim

Fark ediyorum kardeşim ilk günden belli tüm çalışmalarıma mutlaka bir fikir ve güzel yorum katıyorsun. Sistemimi biraz geliştirdikten sonra inşallah Tutorial'da ufaktan başlarız. Daha kavramam gerek çok şey var. Desteğin için teşekkür ederim, yüreğine sağlık.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Eline koluna sağlık kardeşim çok güzel olmuş başarılarının devamını dilerim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kardeşim başarılarının devamını dliyorum çalışmaların gerçekten mükemmel. Bir ara ikimizin de müsait olduğu bir zamanda bana da öğret şu işi :D

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Başarılı ama konu yeri yanlış adobe after effects'in photoshop ve grafikle bir alakası olduğunu sanmıyorum iyi forumlar.

Süper Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Başarılı ama konu yeri yanlış adobe after effects'in photoshop ve grafikle bir alakası olduğunu sanmıyorum iyi forumlar.
Photoshop ile ilgisi olmaması konusunda belki haklı olabilirsin ama grafik ile ilgisi olmadığını beyan etmen yanlış
Peki Adobe After Effectsin kategorisi ne ?
Çalışma başarılı olmuş dostum.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kardeşim başarılarının devamını dliyorum çalışmaların gerçekten mükemmel. Bir ara ikimizin de müsait olduğu bir zamanda bana da öğret şu işi :D

İnşallah dostum sistemimi rahatlatayım bir Allah'ın izni ile haberleşiriz. Teşekkür ederim :)

Teşekkürler eline sağlık
eline saglik guzel olmus :gelisirabii:

Yüreğinize sağlık teşekkür ederim.
Post automatically merged:

@Roux Sağol dostum teşekkür ederim.

Photoshop ile ilgisi olmaması konusunda belki haklı olabilirsin ama grafik ile ilgisi olmadığını beyan etmen yanlış
Peki Adobe After Effectsin kategorisi ne ?
Çalışma başarılı olmuş dostum.

Sağol kardeşim yüreğine sağlık. Ciddiye almadık ya zaten onu boşver :d Havalar sıcak nemden nemden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...