Adobe After Effects Çalışmam - Memory Hackers Glass Text Animation

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Merhabalar Sevgili Memory Hackers Ailesi bir süredir After Effects'den elimden geldiğince bir şeyler yapmaya çalışıyorum yaptığım bir çalışmayı da sizlerle paylaşmak istedim. Son çıkan web site yazısında ufak bir key frame hatasından dolayı şahsen hizalanması hoşuma gitmedi. Dediğim gibi gelişiyoruz yavaş yavaş. Herkesin iyi ya da kötü fikir, düşünce ve görüşlerini bekliyorum. Umarım beğenirsiniz. Herkese iyi forumlar.

:video:

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Çok güzel fakat rengi çok düz ve sade. Yeşil, kırmızı olabilirdi bence. Onun dışında çok beğendim emeğine sağlık

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok güzel fakat rengi çok düz ve sade. Yeşil, kırmızı olabilirdi bence. Onun dışında çok beğendim emeğine sağlık

Genelde bir sade bir renkli olarak çalışmalarımı aktarıyorum buraya bir daha ki çalışma da renkli şekilde gelecek :) Dediğin gibi biraz sade görülüyor Cam parçacıklarını renkli yapmayı düşünmedim değil ancak o zaman da arka planda ki tittle abartılı olacaktı. Yüreğine sağlık teşekkür ederim yorumun için.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Çok güzel olmuş eline sağlık. Kendini git gide geliştirebilirsin tekrar eline sağlık :)

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Çalışma güzel olmuş başta dağılan yazı biraz daha yavaş geçerse kör olacağım :D

Süper Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Genelde bir sade bir renkli olarak çalışmalarımı aktarıyorum buraya bir daha ki çalışma da renkli şekilde gelecek :) Dediğin gibi biraz sade görülüyor Cam parçacıklarını renkli yapmayı düşünmedim değil ancak o zaman da arka planda ki tittle abartılı olacaktı. Yüreğine sağlık teşekkür ederim yorumun için.
Yoo kötülemek için söylemedim böyle de çok güzel ama renkli de güzel olabilirdi. :)
Teşekkürler.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
uyumlu bir müzik + sonda gelen o yazının fontunu değiştirip tam ortalasan mükemmel olur

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Çok güzel olmuş eline sağlık. Kendini git gide geliştirebilirsin tekrar eline sağlık :)
Çalışma güzel olmuş başta dağılan yazı biraz daha yavaş geçerse kör olacağım :D
uyumlu bir müzik + sonda gelen o yazının fontunu değiştirip tam ortalasan mükemmel olur

Yorumlarınız için teşekkür ederim, yüreğinize sağlık.

╰☆☆ ☆☆╮JUSTTEK ╰☆☆ ☆☆╮
Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Mükemmel otesi olmuş banada öretirmiisni :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...