Youtubeden tutorial izleyerekHarika olmuş eline sağlık. Edit yapmayı nasıl öğrendin?
Rica etsem tutroial linki atarmısın ?Youtubeden tutorial izleyerek
Bir sürü yerlerden izledim üstüne kendim ekledim deneyerek yanılarak. Youtubede çok rahat bulabilirsin. Ben anime yaptığım için bu şekilde arattım "After effect amv tutorial" gibi.Rica etsem tutroial linki atarmısın ?
Tamamdır teşekkür ederim. Benimde işte 10 ay oldu galiba.Gayet güzel olmuş bende senin gibiyim yeni yeni geliştiriyorum istersen discord ekleyebilirsin fikir paylaşımı vb herşey için NixLayf#2563
0 template proje dosyasını gösterebilirimTemplate e benziyore
Bu kullandığım hesap aslında 2016 da kuruldu sonradan sanırım mesajlarım falan silinmiş anlamadım. Youtube yorum at cevaplarım hemenBunların senin olduğuna dair kanıtın var mı bro. Çünkü nickler farklı
Aslına bakarsan 13 ay önce başladım ama 3 ay bırakmıştım edit yapmayı. 10 ay kısa bir süre olduğu için yeni başladım yazdım. Bu işi tam manasıyla öğrenmek için 2 yıl lazım bence en kötü. Birde ben ayda 1 falan yapıyorum bilemedin 2. Zamanımı aldığı için@left61 Yani burda yeni başladım yazmışsın da kanalı inceledim 1 senedir edit videoları atıyor garip geldi
O zaman bu işle ilgilenmeye devam edeceksen öncelikle anime dışına çıkmanı ve farklı tarz edit yapmanı tavsiye ederim. Senin de gördüğün gibi hem herkes tarafından ilgi çekmiyor hem de az izleniyorAslına bakarsan 13 ay önce başladım ama 3 ay bırakmıştım edit yapmayı. 10 ay kısa bir süre olduğu için yeni başladım yazdım. Bu işi tam manasıyla öğrenmek için 2 yıl lazım bence en kötü. Birde ben ayda 1 falan yapıyorum bilemedin 2. Zamanımı aldığı için(Profil fotoğrafı koyacaktım ama beceremedim)
Post automatically merged:
Arada bu konuyu güncellerim ben o zaman yeni bir edit atarsam isterseniz.
Aslında instagramda yapıyorum kenarda olsun diye de youtube upload ediyorum.O zaman bu işle ilgilenmeye devam edeceksen öncelikle anime dışına çıkmanı ve farklı tarz edit yapmanı tavsiye ederim. Senin de gördüğün gibi hem herkes tarafından ilgi çekmiyor hem de az izleniyor
Teşekkür ediyorum elimden geldiği kadarİyisin Geliştir Kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?