Adobe Premiere Pro - After Effects Öneri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhabalar,

Adobe Premiere Pro - After Effects belirttiğim iki programı da ileri seviyede öğrenmek için önerileriniz var mıdır şuan da aktif olarak kullanmaya çalışıyorum fakat kendimi daha çok geliştirmek istiyorum zorlandığım kısım kurgu yapmak nasıl video tasarlayacağım konusunda da zorlanıyorum bu konuda da önerilerinizi almak isterim.

Adobe Premiere Pro - After Effects iki program arasındaki farkları ne birbirine çok yakın program olarak geliyor henüz after effects de işlem uygulamadım

Yaptığınız çalışmaları da paylaşabilirsiniz teşekkürler

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Dostum bol efektli oyun yada story editleri yapacaksan after effects de daha iyi performans alirsin tabi iyi bir render için ekran kartın rtx 3060 civarında olmali
Başlangıç için after zor olsada edit ve render yapmak için iyi bir başlangıç
Bende hobi olarak yapmaya başladım daga teni yeni özelliklerini keşfediyorum afterın deneme yanılma eğitim videoları ile ilerliyorum

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
dostum ikisi de aslında hemen hemen aynı after effects bir tık daha renkli diyebilirim bol efektli bir şeyler yapacaksan onu öneririm + olarka udemyden bazı ücretsiz kursalara yada youtubedan bakabilrisin

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum bol efektli oyun yada story editleri yapacaksan after effects de daha iyi performans alirsin tabi iyi bir render için ekran kartın rtx 3060 civarında olmali
Başlangıç için after zor olsada edit ve render yapmak için iyi bir başlangıç
Bende hobi olarak yapmaya başladım daga teni yeni özelliklerini keşfediyorum afterın deneme yanılma eğitim videoları ile ilerliyorum
Anime edit videoları falan çok hoş gözüküyor ama kurgusu önemli gibi bende after effetchle yapacağım o tür videoları ama sanırım uzun oyun yada youtubeye 10 dakikalık video vs. yükleneceğinde primier pro kullanılıyor teşekkürler önerebileceğin eklenti var mı
Müziğin ritmine göre videoda hareketlenme vs. yapıyor musun bass vurduğu yerlerde mesela muhtemelen anladın görmüşsündür veya yapmışsındır
dostum ikisi de aslında hemen hemen aynı after effects bir tık daha renkli diyebilirim bol efektli bir şeyler yapacaksan onu öneririm + olarka udemyden bazı ücretsiz kursalara yada youtubedan bakabilrisin
Youtubeden takip ediyordum after effect daha başlamadım yüklü duruyor öyle ama yapacağım sizde yapıyor musunuz

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Anime edit videoları falan çok hoş gözüküyor ama kurgusu önemli gibi bende after effetchle yapacağım o tür videoları ama sanırım uzun oyun yada youtubeye 10 dakikalık video vs. yükleneceğinde primier pro kullanılıyor teşekkürler önerebileceğin eklenti var mı
Müziğin ritmine göre videoda hareketlenme vs. yapıyor musun bass vurduğu yerlerde mesela muhtemelen anladın görmüşsündür veya yapmışsındır

Youtubeden takip ediyordum after effect daha başlamadım yüklü duruyor öyle ama yapacağım sizde yapıyor musunuz
Dostum adobe+capcut çalısması ile bunları yaptım ben deneme yanılma ile hazır hazir olmayan bütün herşeyin üzerinde böyle video edit denemeleri yapiyorum
Örnekler
Forum için yaptığım komik bir edit :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Dostum adobe+capcut çalısması ile bunları yaptım ben deneme yanılma ile hazır hazir olmayan bütün herşeyin üzerinde böyle video edit denemeleri yapiyorum
Örnekler
Forum için yaptığım komik bir edit :D
Capcut baktım da çok güzel gelmedi program videolarınız güzel siz bu tür edit videolarını anladığım kadarıyla after effects programından yapıyorsunuz teşekkürler :)

Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kanka efekt falan olacaksa böyle baya efekt koyacaksan after effects kullanmanı şiddetle öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sıfırdan başlıyorsan onur naci öztürklerin eğitimleri baya iyi, ''spunkram'' diye kendi yaptığı template kütüphanesi de var, uzun işleri kısaltmak adına template kullanmak baya rahatlatıyor aslında. bi göz atabilirsin bence. Farklarına gelince de ae daha fazla görsel düzenlemeye olanak veriyor diyebiliriz.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Onur Naci Öztürkler'den ilk zamanlar da öğreniyordum üniversite de bölüm olarak da radyo,televizyon ve sinemayı seçtim sonrasın da iyice ilerlettim. Benim önerim direk olarak yabancı kaynaklar,youtuberler..vs ingilizcen o kadar iyi değilse de ilk söylediğim isim belli bir seviye'e gelmene yardımcı olur.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kanka efekt falan olacaksa böyle baya efekt koyacaksan after effects kullanmanı şiddetle öneririm
Deneyeceğim gerçekten zamanım olsun merak ettim
sıfırdan başlıyorsan onur naci öztürklerin eğitimleri baya iyi, ''spunkram'' diye kendi yaptığı template kütüphanesi de var, uzun işleri kısaltmak adına template kullanmak baya rahatlatıyor aslında. bi göz atabilirsin bence. Farklarına gelince de ae daha fazla görsel düzenlemeye olanak veriyor diyebiliriz.
Sıfırdan başladım Onuru takip ederek yapıyordum ücretsiz eklentisi varmış sanırsam onu indirmiştim kurmadım henüz siz ileri seviye misiniz
keke Google'da arşiv var ordan al
Anlamadım tam ama bi bakayım
Onur Naci Öztürkler'den ilk zamanlar da öğreniyordum üniversite de bölüm olarak da radyo,televizyon ve sinemayı seçtim sonrasın da iyice ilerlettim. Benim önerim direk olarak yabancı kaynaklar,youtuberler..vs ingilizcen o kadar iyi değilse de ilk söylediğim isim belli bir seviye'e gelmene yardımcı olur.
Anladım ben tam olarak primier proda neyi öğreneceğimizi hesap edemedim neyi bildiğimizde tamam ben bu programı öğrendim olabilir onu tam çözmüş değilim şarkı eşliğinde video yapmak primierde daha mı zor, onurun bir videosu var o videoda ritime göre yapma hilesi diye yaptım fakat bende olmamıştı mesela size göre ben bunu biliyorum artık programı biliyorum diyeceğiniz şeyler nelerdir

Üye
3 HİZMET YILI
Merhabalar,

Adobe Premiere Pro - After Effects belirttiğim iki programı da ileri seviyede öğrenmek için önerileriniz var mıdır şuan da aktif olarak kullanmaya çalışıyorum fakat kendimi daha çok geliştirmek istiyorum zorlandığım kısım kurgu yapmak nasıl video tasarlayacağım konusunda da zorlanıyorum bu konuda da önerilerinizi almak isterim.

Adobe Premiere Pro - After Effects iki program arasındaki farkları ne birbirine çok yakın program olarak geliyor henüz after effects de işlem uygulamadım

Yaptığınız çalışmaları da paylaşabilirsiniz teşekkürler
english please

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

ben sony vegas kullanıyordum zamanında sonra camtasiaya geçtim basit şeyler için çok çok yetiyor :D

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
aynen öyle kanka artık kimse kullanmıyor diye biliyorum ben de adobelerin programları fazla fazla iş yapıyor :D
Valla öyle biraz geç farkına vardım bende yeni başladım daha :D ne videoları yapıyorsun var mı yaptığın video varsa at istersen

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Keyframe nasıl kullanılır, nerelerde kullanılır sağlam araştırmanı öneriyorum. Hayatını kurtaran tek şey olacak. Ayrıca yabancı kaynaklar favorim :uwuwink:

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Efektif birşey yapmak istiyorsan after effect hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...