Profesyonel değilim ama geçmişten gelen bi kaç bilgim var ama tavsiyem After Effects Series Tutorials
adlı kanal gayet güzel paylaşım yapıyor aynı zamanda eğer yapmak istediğin efektler varsa youtubeda aratıp yapılışını öğrenebilirsin bir çok kişi bunun hakkında video çekiyor.
Bilgisayarın mantığını çözdükten sonra öğrenecek birşey yok ben internetsiz ortamda 12 yaşında sketch up'ı çözmüş çizimimi bile yapmıştım 3 saat te kodlar vs ayrı tabi ama mantığı anladıktan sonra öyle çok özel bir ders vs gerekmez demek istediğim bu
Bilgisayarın mantığını çözdükten sonra öğrenecek birşey yok ben internetsiz ortamda 12 yaşında sketch up'ı çözmüş çizimimi bile yapmıştım 3 saat te kodlar vs ayrı tabi ama mantığı anladıktan sonra öyle çok özel bir ders vs gerekmez demek istediğim bu
Arkadaşın dediğine bakma sen. Arkadaşın zamanındaki Sketch Up ile şimdiki aynı değil. Çocukken dediği kaç sene önce gerçi bilmiyorum. Profesyonel programlar için profesyonel kişilerden eğitim alman şart. Eğer profesyonel kişilerden şahsi yada kurs olarak eğitim alamıyorsan teknolojiden faydalanman senin için en hayırlısı olur. İnternet çağındayız, internette sürüsüce eğitici videolar, makaleler bulabilirsin.
Ayriyeten @DemonSamurai hiç eğitim almadan bir kaç saatte AutoCad de ne tür modellemeler yapabileceğini merak ediyorum, modellemeyi geçtim 2D yapacağın çizimin ölçek ayarlarını bile bir kaç gün içerisinde bulabileceğini sanmıyorum. Kaldı ki yazıcıdan çıkartırken ayarlıyacağın ölçek bile belli başına profesyonel bir zihin ister. Hayatta başarılar.