Adobe After Effects

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar Adobe After Effects bu program hakkında bilgisi olan,bende kullanmak istiyorum bana oğretebilecek birisi var mı ?

Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
direk öğretmek değilde yardımcı olucaksa youtube aşırı güzel anlatan kanallar var photoshop'u o şekilde öğrenmiştim :)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Bi kaç ornek verirmisin bu kanallardan.Ama biri direk oğretse daha iyi ogrenebilirim diye düşünüyorum

R E U N O N
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Profesyonel değilim ama geçmişten gelen bi kaç bilgim var ama tavsiyem
After Effects Series Tutorials
adlı kanal gayet güzel paylaşım yapıyor aynı zamanda eğer yapmak istediğin efektler varsa youtubeda aratıp yapılışını öğrenebilirsin bir çok kişi bunun hakkında video çekiyor.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
AlperTungAEdits isminde bir kanal var onun anlatımı felan gayet güzel öneririm.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Bilgisayarın mantığını çözdükten sonra öğrenecek birşey yok ben internetsiz ortamda 12 yaşında sketch up'ı çözmüş çizimimi bile yapmıştım :) 3 saat te :) kodlar vs ayrı tabi ama mantığı anladıktan sonra öyle çok özel bir ders vs gerekmez demek istediğim bu :)

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Bilgisayarın mantığını çözdükten sonra öğrenecek birşey yok ben internetsiz ortamda 12 yaşında sketch up'ı çözmüş çizimimi bile yapmıştım :) 3 saat te :) kodlar vs ayrı tabi ama mantığı anladıktan sonra öyle çok özel bir ders vs gerekmez demek istediğim bu :)
Ustam haklısında.Herkesin anlama kabiliyeti farklı oluyor :D Ben 1 kere biri bana gosterse daha gerek kalmaz ama :D

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Ustam haklısında.Herkesin anlama kabiliyeti farklı oluyor :D Ben 1 kere biri bana gosterse daha gerek kalmaz ama :D
Arkadaşın dediğine bakma sen. Arkadaşın zamanındaki Sketch Up ile şimdiki aynı değil. Çocukken dediği kaç sene önce gerçi bilmiyorum. Profesyonel programlar için profesyonel kişilerden eğitim alman şart. Eğer profesyonel kişilerden şahsi yada kurs olarak eğitim alamıyorsan teknolojiden faydalanman senin için en hayırlısı olur. İnternet çağındayız, internette sürüsüce eğitici videolar, makaleler bulabilirsin.
Ayriyeten @DemonSamurai hiç eğitim almadan bir kaç saatte AutoCad de ne tür modellemeler yapabileceğini merak ediyorum, modellemeyi geçtim 2D yapacağın çizimin ölçek ayarlarını bile bir kaç gün içerisinde bulabileceğini sanmıyorum. Kaldı ki yazıcıdan çıkartırken ayarlıyacağın ölçek bile belli başına profesyonel bir zihin ister. Hayatta başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...