Süper Üye
mantıklı dusunce dostum bu acıdan bakan cokk az ınsan var evetİleriye dönük satın alma hamlelerini yakalamak istiyorlar bu bir pazarlama stratejisidir
İleriye dönük satın alma hamlelerini yakalamak istiyorlar bu bir pazarlama stratejisidir
mantıklı dusunce dostum bu acıdan bakan cokk az ınsan var evet
vallaha dogrudur bende mastercollection cc 2015 var o yuzden cok crackle falan ugrasmadım bu zamana kadar ınsallah tatllandırıp cekmezlerÖncelikle konu için teşekkürler. 2 ay çok uzun gibi görünse de pek uzun sayılmaz. Ama hiç yoktan iyidir. Photoshopda gelişmek isteyenler için bir fırsat.
Bu şey gibi ya. Doğru bir benzetme mi bilmiyorum ama bağımlılık yapan maddeler gibi. Önce sana tattırırlar bir süre. Bağımlısı olduktan sonra vay haline. Kurtarıcı ise kesinlikle cracklenmiş olan programdır
adamlar nasıl daha çok kitleye ulaşabilirim peşinde sen bardağı tepeden bakarsın onlar yandan kimse bizim gibi düşünmezmantıklı dusunce dostum bu acıdan bakan cokk az ınsan var evet
Olabilir ama bence account olusturacak bulut ozelligini kullanmak isteyenler mutleke girecektr diyede dusunuyorumafter effect kullanıyordum ama bu bişeyi değiştirmeyecek çünkü zaten bütün uygulamalarını crackledim
Genel olarak insanların fazla hype olacağını sanmıyorum zaten fazlasıyla internette dolaşan crackli adobe uygulamaları var.
O konuya amenna ama su iki aycikta orjinal kullansin insalnar yeni cikan urunleri bi gorsunleradamlar nasıl daha çok kitleye ulaşabilirim peşinde sen bardağı tepeden bakarsın onlar yandan kimse bizim gibi düşünmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?