rütbem de yetmiyor kullanmak içinAnladığım kadarıyla harika görünüyorsunuz, ancak henüz hack'i kullanamazsınız, bc nader muhtemelen atm'yi test ediyor.
It's not just about your rank, there are no rank except "kurucu" who could use it now, so keep raising your rank up to 'super member' while similtaneously playing aeldra""
rütbem de yetmiyor kullanmak için
thank you for my answerMake sash 24% and absorb 57% average damage at least bow 75 + 9 , also make dragon stones for more damage
şuan kini 57 üstü ortalama getirmeye çalışıyorum efsunsuz güç ölümsüz şeytan ekleyeceğim. ruh kemerini sanırım bugün ala bilirim 7 t kadar oldu kasada topluyorum sonra kuşak için para toplarım. bu simya +6 nasıl olacak 3 ü görünce başlıyor düşmeye saflık ile alakalı bir durum mu pek anlamıyorum simya işinden. en önemlisi skili L yapmak için her bir taşa 300 350 m mi vericezHocam öncelikle kin kılıcına +12 güç eklemen gerekiyor ardından ruh kemeri +9 almalısın bunları aldıktan sonra 25 emiş kuşak alman gerekiyor efsunlarına dikkat et çöp efsun alma ortalama 9t civarında zaten daha sonra +6simya yapman gerekiyor +metin hasarı veriyor bu sana daha sonra liderlik +dragon power gibi kitaplarınıda okuyup L yapmayı unutma ayrıca karakterin bütün skillerini L yaparsan +metin hasarı kazanırsın.
zaten hile acayip hoşuma gitti onun için başladım da kısmet olmadı bu saatten sonra da ban yemeyelim hile banlattırıyor sanırımaga rütbe kasıp hileyle oyna
Hocam kine 57 üste getirmene gerek yok zaten 57 çok güzel güç ekle ölümsüz şeytan önemli değil sonrada eklersin simyalara sen + basma pazardan hazır al sen basarsan çok zarar edersin. Biz simyaları sigmadan getirdiğimiz için çok rahat +6 bastık piyasada çok fazla var ucuzdan toplarsınşuan kini 57 üstü ortalama getirmeye çalışıyorum efsunsuz güç ölümsüz şeytan ekleyeceğim. ruh kemerini sanırım bugün ala bilirim 7 t kadar oldu kasada topluyorum sonra kuşak için para toplarım. bu simya +6 nasıl olacak 3 ü görünce başlıyor düşmeye saflık ile alakalı bir durum mu pek anlamıyorum simya işinden. en önemlisi skili L yapmak için her bir taşa 300 350 m mi vericezbaşarısız olma ihtimali de var sanırım
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için kör kurşun gitmem sayendeHocam kine 57 üste getirmene gerek yok zaten 57 çok güzel güç ekle ölümsüz şeytan önemli değil sonrada eklersin simyalara sen + basma pazardan hazır al sen basarsan çok zarar edersin. Biz simyaları sigmadan getirdiğimiz için çok rahat +6 bastık piyasada çok fazla var ucuzdan toplarsın
para derken tl ise 0 tl harcadım1 haftada hiç para harcamadanmı yaptın bu itemleri
dene tabi arkadaşım biraz zor server bilgin olsunbende yeniyim bu yazılanları deneyeceğim
dediklerini yaptım kankaHocam öncelikle kin kılıcına +12 güç eklemen gerekiyor ardından ruh kemeri +9 almalısın bunları aldıktan sonra 25 emiş kuşak alman gerekiyor efsunlarına dikkat et çöp efsun alma ortalama 9t civarında zaten daha sonra +6simya yapman gerekiyor +metin hasarı veriyor bu sana daha sonra liderlik +dragon power gibi kitaplarınıda okuyup L yapmayı unutma ayrıca karakterin bütün skillerini L yaparsan +metin hasarı kazanırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?