Aeldra hasar arttırmak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
aeldra serverinde 1 haftadır oynuyorum. konusu açıldı burada en iyi server hangisi diye aeldra yoğun bir ilgi vardı hilesi de var diye başladım sonuç hilesiz başladım hilesiz gidiyor.

itemlerim

mavi çelik +9 , kin kılıcı +9 (57 ort güç 12 yok ) , ruh takıları +9 ,titan +9 , korku maskesi +9 , şöhret ayakkabısı +9
kuşak (50-68 ortalama zarar 9 kostümlü ) keten kemer +9
takılar kemer soketli takılı pet kötü durum da ve oyunun başlangıcında aldığımız kostumler vs her şey varortalama 36 k vuruyorum iksirli
diğer oyuncular 90 k falan vuruyorlar ben 1 metin kesene kadar 3 metin kesiyor ne yapsam da hasarımı arttırsam en iyiden kötüye akıl verir misiniz

Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
Hocam öncelikle kin kılıcına +12 güç eklemen gerekiyor ardından ruh kemeri +9 almalısın bunları aldıktan sonra 25 emiş kuşak alman gerekiyor efsunlarına dikkat et çöp efsun alma ortalama 9t civarında zaten daha sonra +6simya yapman gerekiyor +metin hasarı veriyor bu sana daha sonra liderlik +dragon power gibi kitaplarınıda okuyup L yapmayı unutma ayrıca karakterin bütün skillerini L yaparsan +metin hasarı kazanırsın.

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Make sash 24% and absorb 57% average damage at least bow 75 + 9 , also make dragon stones for more damage
thank you for my answer
Post automatically merged:

Hocam öncelikle kin kılıcına +12 güç eklemen gerekiyor ardından ruh kemeri +9 almalısın bunları aldıktan sonra 25 emiş kuşak alman gerekiyor efsunlarına dikkat et çöp efsun alma ortalama 9t civarında zaten daha sonra +6simya yapman gerekiyor +metin hasarı veriyor bu sana daha sonra liderlik +dragon power gibi kitaplarınıda okuyup L yapmayı unutma ayrıca karakterin bütün skillerini L yaparsan +metin hasarı kazanırsın.
şuan kini 57 üstü ortalama getirmeye çalışıyorum efsunsuz güç ölümsüz şeytan ekleyeceğim. ruh kemerini sanırım bugün ala bilirim 7 t kadar oldu kasada topluyorum sonra kuşak için para toplarım. bu simya +6 nasıl olacak 3 ü görünce başlıyor düşmeye saflık ile alakalı bir durum mu pek anlamıyorum simya işinden. en önemlisi skili L yapmak için her bir taşa 300 350 m mi vericez :) başarısız olma ihtimali de var sanırım
Post automatically merged:

aga rütbe kasıp hileyle oyna :D
zaten hile acayip hoşuma gitti onun için başladım da kısmet olmadı bu saatten sonra da ban yemeyelim hile banlattırıyor sanırım

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
16
7 HİZMET YILI
şuan kini 57 üstü ortalama getirmeye çalışıyorum efsunsuz güç ölümsüz şeytan ekleyeceğim. ruh kemerini sanırım bugün ala bilirim 7 t kadar oldu kasada topluyorum sonra kuşak için para toplarım. bu simya +6 nasıl olacak 3 ü görünce başlıyor düşmeye saflık ile alakalı bir durum mu pek anlamıyorum simya işinden. en önemlisi skili L yapmak için her bir taşa 300 350 m mi vericez :) başarısız olma ihtimali de var sanırım
Hocam kine 57 üste getirmene gerek yok zaten 57 çok güzel güç ekle ölümsüz şeytan önemli değil sonrada eklersin simyalara sen + basma pazardan hazır al sen basarsan çok zarar edersin. Biz simyaları sigmadan getirdiğimiz için çok rahat +6 bastık piyasada çok fazla var ucuzdan toplarsın

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Hocam kine 57 üste getirmene gerek yok zaten 57 çok güzel güç ekle ölümsüz şeytan önemli değil sonrada eklersin simyalara sen + basma pazardan hazır al sen basarsan çok zarar edersin. Biz simyaları sigmadan getirdiğimiz için çok rahat +6 bastık piyasada çok fazla var ucuzdan toplarsın
çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için kör kurşun gitmem sayende

Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
dediklerini yaptım kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...