Seçkin Üye
belli bi saatte belli bi yorum atma sınırı var sanırım, ondan olmuş olabilirÖyle zaten olmaz 300 mesaj böyle konuşurken bile birsz önce 30 dk mesaj yazamadım spamda atmadım halbuki niye öyle olduysa
belli bi saatte belli bi yorum atma sınırı var sanırım, ondan olmuş olabilir
https://memoryhackers.org/konular/uye-gruplari-ve-ozellikleri.80576/ burda daha detaylı yazıyo bakabilirsin
ne demek hocamAaa evet sınır varmış teşekkür ederim5 yorumda azmış be
La elinde T varda satamıyosan ver bana piyasa 25-50 kuruş ucuza ben satarım karnımı doyururum günlükiyi satmışsın reis
kardeş nasıl kastın o kadar t lik iteme yemeden içmeden mi oynuyorsun napıyorsunaeldra için buna değer 1 ay dan az oynamam rağmen 1300 tl kazandım bu sefer daha sağlam giricem
2 tane 120 k vuran hesap bozdum herşeyiyle 440 t civarı etti hepsini bir charda toplayıp sattım sonra o hesabı sattım içindeki paraylakardeş nasıl kastın o kadar t lik iteme yemeden içmeden mi oynuyorsun napıyorsun
Tamam dostum mesele o iki çarı yapmak zaten onu nasıl yaptın hileyle mi yoksa bug mu buldun yoksa oyundaki en hızlı farm sistemini mi buldun naptın2 tane 120 k vuran hesap bozdum herşeyiyle 440 t civarı etti hepsini bir charda toplayıp sattım sonra o hesabı sattım içindeki parayla
aga 1 ay günde 3-4 saat kassan daha iyisini yaparsın çok iyi değildi zaten charlarTamam dostum mesele o iki çarı yapmak zaten onu nasıl yaptın hileyle mi yoksa bug mu buldun yoksa oyundaki en hızlı farm sistemini mi buldun naptın
doesnt work after today's update
Uykudan uyandırdılar güncelledim açarım 10-15 dakikaya testlerini yapalım.bu gece güncellenir mi acaba beklesek mi napsak
for 2 days its really simple and works good 10/10how long have you been using
thanks for your hard work man <3Uykudan uyandırdılar güncelledim açarım 10-15 dakikaya testlerini yapalım.
I will use it in 2 weeks when I gofor 2 days its really simple and works good 10/10
Post automatically merged:
thanks , i cant wait to use itUpdated, have a fun. 26.11.2021 - 03:07
ulan daha 1 hafta önce aeldra bırakmıştım geri başlıcam
Başlasanızda bşy değişmiyor Prime member+ değilsiniz hileyi kullanmak için formda en az 300 mesajınızın olması gerekiyor.eyv brom başlıyım tekrar
300 massages not 200When you start, nothing changes. You are not a Prime member+. You must have at least 200 messages in the form to use the cheat.
Yorumu düzelttim teşekkürler300 massages not 200
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?