Bende şöyle oldu mesela 1 charında açtın farmlıyosun, o farmlarken başka hesap açtın onada hileyi entegre ettiğinde ilk açtığın hesaba 2 defa entegre etmiş oluyorsun bu sebepten kapanmıyor açık kalıyor.@nader11ndeu hocam bot disabled yazmasına rağmen hala metne koşmaya devam ediyor bende mi tek bu sorun var acaba bilgin var mı ? enabled ya da disabled fark etmeksizin metin kesmeye devam ediyor
Açacağınız kadar client açıp öyle entere basıcaksınız zaten. Yoksa üst üste inject atar. Official serverdeki gibi injectlemesin diye bir ayar yapmadım.Bende şöyle oldu mesela 1 charında açtın farmlıyosun, o farmlarken başka hesap açtın onada hileyi entegre ettiğinde ilk açtığın hesaba 2 defa entegre etmiş oluyorsun bu sebepten kapanmıyor açık kalıyor.
Hızlı koştuğun sadece senin clientinde öyle gözüküyor.Hocam Hile gerçekten Muazzam ancak sorun şu çok hızlı koşuyoruz ve ister istemez dikkat çekiyor gmler gördüğü gibi mesaj atıp banlıyor.
aynısı bendede oldu oyundan çıkıp geri giriyorum öyle düzeliyor bazen .bot yazıyorum hile devre dışı kalmak yerine chata yazıyor@nader11ndeu hocam bot disabled yazmasına rağmen hala metne koşmaya devam ediyor bende mi tek bu sorun var acaba bilgin var mı ? enabled ya da disabled fark etmeksizin metin kesmeye devam ediyor
Link nerde
? Anlamadım Postlara yardım edicek şekilde (spam olmayacak şekilde) yanıt vermezseniz üyelik grubunuz yükselmez hilenin de üyelik grubunun düşeceğini sanmıyorum2 haftada olucak zaten sorun değil
kaç gündür kullanıyorsun ?ban yedim 158 günlük
5 günkaç gündür kullanıyorsun ?
Nasıl yedin dostum bilgi verir misin kullanmaya başlayınca biz yemeyelim bariban yedim 158 günlük
metin kesmeye bıraktım sabahtan akşama kadar bi geldim hesap banlanmışNasıl yedin dostum bilgi verir misin kullanmaya başlayınca biz yemeyelim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?