hocam sakinim de adam onaylı üye daha bir ton yolu var ceremesini süper üyeler çekiyo gereksiz yere atarAbi sakin sakin ya heppimizin amaci hile kullanmak ama malesef bazilarimiz abartiyor buda herkese şupheyle bakmalarina olanak sagliyor bununla ilgili bir calisma var suanda bakalim ne olucak
Bazilari hemen banlaniyor farkindaysan kendimi uzme sen boşverhocam sakinim de adam onaylı üye daha bir ton yolu var ceremesini süper üyeler çekiyo gereksiz yere atar
reis rage attıhocam çok konuşuyorlar al ultraya damage ve speed de ekle akılları başlarına gelsin
Çok saçmaliyorsunson gelen updatenin anti hile için geldiğini nereden biliyorsun peki ? bypass mantığı o exe'nin sonundaki 222 ibaresine bile bağlı yürüyen birşey adam tek 1 kod satırında düzenleme yaparken bypasslayabilir belki peki ya sen neden konuyu hakim olmadan konuşuyorsun
Hile hala detectmireis rage attısüper üye iyi güzel hoşta dediğin gibi boş insan çok
Çok saçmaliyorsun
Hile hala detectmi
kanka az önce girdim çalışmadı büyük ihtimalle çalışmıyor güncellemeden doalyı veya bende öyle olduÇok saçmaliyorsun
Hile hala detectmi
sürekli client sürümü değişiyor yakanka az önce girdim çalışmadı büyük ihtimalle çalışmıyor güncellemeden doalyı veya bende öyle oldu
hocam ben bir oyuna bağlı değilim metin2yede canım sıkılırsa giriyorum isterse efsanevi üye olsun yine bana dokunmaz kullanmamkral senin kafa rahattır
sen kullanamıyorsun nerden biliyorsunoyundan atıyor neden ????
doğrudur hocam sende eskilerdenmişsin baktım da neyse iyi akşamlar sanahocam ben bir oyuna bağlı değilim metin2yede canım sıkılırsa giriyorum isterse efsanevi üye olsun yine bana dokunmaz kullanmamburalara kolay gelmedim
Cliente update gelmiş. En son yaşanan ban dalgasından sonra ufak bir iki kontrol koydum yeni updateden sonra hile çalışmasın diyeHile hala detectmi
Released, have a fun.
Başkan günaydınlar ozaman doğrudur disaedayim eve gecince giricem teşekkürler yinede güzel bir çalışma olmuş tebriklerCliente update gelmiş. En son yaşanan ban dalgasından sonra ufak bir iki kontrol koydum yeni updateden sonra hile çalışmasın diyeYarım saat önce uyandım , hileyi test ettim sıkıntı yok. Deminde güncelledim. En ufak bir şeyde hileye detected demeyi çok seviyorsunuz.
ben dedim değil mi ufak bir update ile düzeltirilir diyeBaşkan günaydınlar ozaman doğrudur disaedayim eve gecince giricem teşekkürler yinede güzel bir çalışma olmuş tebrikler
Sanane ?damage hack neden deaktif hocam
biraz daha sert tepki verir misiniz arkadaşlar anlamıyor sanırımSanane ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?