After Effect veya Davinci Bilenler İçeri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorun şu bir video yapmak istiyorum teleport koydum adam teleporta doğru koşuyor fakat o teleportun sabit kalması için ne yapabilirim adam koştukça teleportta videoda hareket ediyor. Lütfen gerçekten bilgi sahibi olanlar ve yardımı dokunacak olanlar yazsın çok ama çok hayra geçer yardımınız. Usta değilim bilen arkadaşlar anlatırken giriş seviyesinde anlatırsa ve çözebilirsek çok mutlu olurum .

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar sorun şu bir video yapmak istiyorum teleport koydum adam teleporta doğru koşuyor fakat o teleportun sabit kalması için ne yapabilirim adam koştukça teleportta videoda hareket ediyor. Lütfen gerçekten bilgi sahibi olanlar ve yardımı dokunacak olanlar yazsın çok ama çok hayra geçer yardımınız. Usta değilim bilen arkadaşlar anlatırken giriş seviyesinde anlatırsa ve çözebilirsek çok mutlu olurum .
Hocam teleportu ayrı bir kompozisyonda yapmayı dene yada kamera kullanıyorsan kameranın üst katmanına yerleştir resim atarsan daha çok yardımcı olmaya çalışırım

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
kanka davinci resolve da videoyu edit sayfasına at sonra videoya tıklayıp sağ üstte inspector var ona tıkla aşşağı doğru indiğinde stabilizasyon var onun tik ini aç sonra perspektif felan ayarları var onları da videoya göre ayarlarsın

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
hand breaker kullanabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sorunu halletttim bilmeyenler için anlatıyorum After Effects uzerınden transparan yapmak ıstedıgınız vıdeoyu Track Camera yoluyla yapabılıyorsunuz . Youtubeye camera tracker vs yazarsanız detaylı cıkıyor herkese tesekkur ederım konuyla ılgılı yazanlara yardımınız dokundu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...