Çözüldü After Effects te 86:1 hatası alıyorum yardım lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar Merhaba After Effectsin 2020 Versiyonunu İndirdim Dün Gece Ve Geceden Veri Bu Hatayı Alıyorum "86::1" (Fotorafını Koydum ) Herangi Bir Video Yükleyemiyorum Youtube da Videolara Baktım Hiçbiri Olmuyor, quicktime Player bunu indirmem söyleniyor ama bende zaten yüklü olan bir program yeniden kurdum ve hata geçmedi bilgisi olan arkdaşlar yardım ederse çok sevinirim

Ekli dosyalar

• Adsız.png
    Adsız.png
    10 KB · Görüntüleme: 143
Çözüm
Cracck yaptın mı yoksa orjinal sürüm mü ?

Sürüm hatasıdır büyük ihtimalle biraz araştırmaya yaptım bi önceki versiyonunu indirmeyi denesene
Misal ; Seninki 0.0.1.4 tür Sen 0.0.1.3 sürümünü inidirirsen sorun çözümlenecek gibi son versiyonda alınan bi hataymış versiyon değişikliği işini görür
Seçkin Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI

Sürüm hatasıdır büyük ihtimalle biraz araştırmaya yaptım bi önceki versiyonunu indirmeyi denesene
Misal ; Seninki 0.0.1.4 tür Sen 0.0.1.3 sürümünü inidirirsen sorun çözümlenecek gibi son versiyonda alınan bi hataymış versiyon değişikliği işini görür

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
erkadaş system32 bir dll eksik sil sonra antivirüs defendar kapat sonra install yap

2030da ismimi yeniden değişeceğim inşAllah
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Ses dosyasını mp3 olarak convertle koy
Videoyu flv olarak convertle koy

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
erkadaş system32 bir dll eksik sil sonra antivirüs defendar kapat sonra install yap
windows defender kapamayı denedin mi ?
windows defender her zaman kapalı
Post automatically merged:

Ses dosyasını mp3 olarak convertle koy
Videoyu flv olarak convertle koy
mp3 dosyası değil mp4 dosyası ve diğer formatlarında hata alıyorum

Kardeşim Çok Teşekkür Ederim Dediğin Gibiymiş Sayende Yaptım Eline Koluna Sağlık

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...