Çözüldü Age of empire 3 definitive edition çok oyunuculu bağlanılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlarla çok oyunuclu gircez age of da ama bağlanırken hata alıyorum sitede bir arkadaş aynı olayı yaşamış altına çözüm atılmış onu denedim de olmadı yardımcı olacak var mı

Screenshot_9.png

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
Merhaba güvenli internetiniz açık olduğu için bağlanamıyor olabilirsiniz güvenli internet ayarınız açık ise internet sağlayıcınızı arayıp kapatmalarını isteyebilirsiniz veya kendiniz modem ara yüzünden kapatabilirsiniz.
𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Merhaba güvenli internetiniz açık olduğu için bağlanamıyor olabilirsiniz güvenli internet ayarınız açık ise internet sağlayıcınızı arayıp kapatmalarını isteyebilirsiniz veya kendiniz modem ara yüzünden kapatabilirsiniz.

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
teşşekkür ederim sorunu çözdüm kapatbilirsiniz forumu

𝓜𝓮𝓶𝓮𝓷𝓽𝓸 𝓜𝓸𝓻𝓲
Donator
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
Çözümü burada paylaşabilir misiniz rica etsem.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Çözüm:
Ev internetiniz site üzerinde ne kadar güvenli internet kapalı da gözükse orda kapalı olarak işaretli olsada,
Mutlaka sistem üzerinde açık gözüküyor Müşteri hizmletirini arıyorsunuz hangi operatör ise benim ki TürkTelekom idi.
Aradım ve sistem üzerinde açık olduğunu söylediler devre dışı bırakmalarını rica ettim ve kapattılar ardından oyuna giriş yapabildim multiplayer olarak
Yani mutlaka müşteri hizmetlerini arayın derim bu durumda . Herkese iyi oyunlar dilerim ❤

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...