Age of Empires 2'de harita hilesi yapılması mümkün mü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Oyun Steam'de mevcut diye konuyu buraya açtım, umarım doğrudur. Sadece bir yerde gördüğüm sanki FPS oyununda box ESP açmışız gibi haritadaki adamları ve binaları box içine alan bir hile gibi bir şey vardı. Böyle bir şey mümkün mü acaba? Daha önceden single player için bir trainer yaptım oyuna fakat bunu Multiplayer'da çalıştırınca doğal olarak hata verip bizi oyundan attı. Fakat bunun herhangi bir sorun olacağını düşünmüyorum. Böyle bir hilenin yapılabilir olduğunu görene kadar düşünmemiştim. Birkaç offset bulmaya çalıştım ama çok fazla bilgim olmadığı için beceremedim pek. Sizce mümkün mü böyle bir şey, araştırmaya devam etmeli miyim?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İmkansız olan hileler server side olanlardır nakit hilesi vb. tarzı şeyler. Araştırmaya devam edin, yapabilirsiniz bence.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ilk defa rastladım buna bak

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bunlara gerek yok bence dostum age of empires serisinde yönetmen yani editör modları var diye biliyorum yani haritayı kendin tasarım yapabilirsin biraz araştır

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bunlara gerek yok bence dostum age of empires serisinde yönetmen yani editör modları var diye biliyorum yani haritayı kendin tasarım yapabilirsin biraz araştır
Durum editörlük değil ya, offline değil de online'da etkinleştirebileceğim bir hile lazım. Online için sanırım AC devredışı bırakma da basitmiş. Ben de bu işlerde yeni olduğum için ilk online oyun hilemi yaparım diye düşünmüştüm.

İmkansız olan hileler server side olanlardır nakit hilesi vb. tarzı şeyler. Araştırmaya devam edin, yapabilirsiniz bence.
Dün biraz araştırdım. Birkaç yerde yine dediğim gibi gözüken hile buldum. Github'da source varmış;

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Denedim fakat çalıştırınca oyun donuyor. Muhtemelen offsetlerinin güncellenmesi gerekiyor. Biraz da o tarafa kafa yormam gerekecek şimdi. Aslında bulsam kendim de bir şekilde kodlarım diye düşünüyorum ama AoE için offset bulma olayı biraz karışık gibi geldi bana. Şimdilik deniyorum. Eğer becerebilirsem forumda paylaşmayı düşünüyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Umarım yapılabilir ya aslında olsa tadından yenmez

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
age of empires 2 online hilesi varsa banada söylermisin :D

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
evet muhtemelen mümkün, memoryde eminim bir grubun(class) içindedir fakat o offsete nasıl ulaşırsın onu düşünüyorum da acaba wood gibi değerler ile aynı yerde saklanıyor olabilir mi, ya da paket gönderip hook yaparak veri elde edilebilir diye düşünüyorum. En azından offline modunda bunu yapıp geliştirdikten sonra online de muhtemel bir anti aşması olacaktır.

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
evet muhtemelen mümkün, memoryde eminim bir grubun(class) içindedir fakat o offsete nasıl ulaşırsın onu düşünüyorum da acaba wood gibi değerler ile aynı yerde saklanıyor olabilir mi, ya da paket gönderip hook yaparak veri elde edilebilir diye düşünüyorum. En azından offline modunda bunu yapıp geliştirdikten sonra online de muhtemel bir anti aşması olacaktır.
Anti aşılıyor. Sıkıntı yok ama wood gibi değerler ile aynı yerde saklanmıyor sanırım. Değerleri buldum ama bana lazım olanları bulamadım. Ya ben göremedim ya da farklı bir şekilde bulacağım. Ya da senin dediğin gibi hook atmayı deneyeceğim. Tek sıkıntı diğer oyunlara nazaran bunun offsetlerini bulmak sıkıntı gibi geldi bana. Deniyorum hala.

Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
o zaman şöyle yap haritada yeni bir işçi respawn olduğunda hangi fonksiyon çalışıyor onu bulmaya çalış. Üstelik bahseettiğin olay aynı zamanda ESP olduğu için matematiksel kodlamaya da ihtiyacın olacaktır.

Üye
4 HİZMET YILI
İlk defa duydum bunu ama bence bu oyunda hile açması oyundan çok sıkılmanı sağlar hilesiz oyna bence

20
Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
o zaman şöyle yap haritada yeni bir işçi respawn olduğunda hangi fonksiyon çalışıyor onu bulmaya çalış. Üstelik bahseettiğin olay aynı zamanda ESP olduğu için matematiksel kodlamaya da ihtiyacın olacaktır.
Dediğim gibi hileyi kendim kodlayamazsam bile source varmış. En azından offsetlerini güncellerim. Dediğinizi denedim fakat bir sonuca varamadım. Benim bilgisizliğimden de kaynaklanıyor olabilir.

Screenshot_1.png

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
kapsam dışı hatası alıyorsun yazılan satırların bir SSini paylaşır mısın

Üye
4 HİZMET YILI
lan game de oluyorsa takipteyim :D yurtta arkadaşlarla oynuyorum enayilerin hiçbir şeyden haberi yok hile yapıp duruyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...