Durum editörlük değil ya, offline değil de online'da etkinleştirebileceğim bir hile lazım. Online için sanırım AC devredışı bırakma da basitmiş. Ben de bu işlerde yeni olduğum için ilk online oyun hilemi yaparım diye düşünmüştüm.Bunlara gerek yok bence dostum age of empires serisinde yönetmen yani editör modları var diye biliyorum yani haritayı kendin tasarım yapabilirsin biraz araştır
Dün biraz araştırdım. Birkaç yerde yine dediğim gibi gözüken hile buldum. Github'da source varmış;İmkansız olan hileler server side olanlardır nakit hilesi vb. tarzı şeyler. Araştırmaya devam edin, yapabilirsiniz bence.
Anti aşılıyor. Sıkıntı yok ama wood gibi değerler ile aynı yerde saklanmıyor sanırım. Değerleri buldum ama bana lazım olanları bulamadım. Ya ben göremedim ya da farklı bir şekilde bulacağım. Ya da senin dediğin gibi hook atmayı deneyeceğim. Tek sıkıntı diğer oyunlara nazaran bunun offsetlerini bulmak sıkıntı gibi geldi bana. Deniyorum hala.evet muhtemelen mümkün, memoryde eminim bir grubun(class) içindedir fakat o offsete nasıl ulaşırsın onu düşünüyorum da acaba wood gibi değerler ile aynı yerde saklanıyor olabilir mi, ya da paket gönderip hook yaparak veri elde edilebilir diye düşünüyorum. En azından offline modunda bunu yapıp geliştirdikten sonra online de muhtemel bir anti aşması olacaktır.
Dediğim gibi hileyi kendim kodlayamazsam bile source varmış. En azından offsetlerini güncellerim. Dediğinizi denedim fakat bir sonuca varamadım. Benim bilgisizliğimden de kaynaklanıyor olabilir.o zaman şöyle yap haritada yeni bir işçi respawn olduğunda hangi fonksiyon çalışıyor onu bulmaya çalış. Üstelik bahseettiğin olay aynı zamanda ESP olduğu için matematiksel kodlamaya da ihtiyacın olacaktır.
kapsam dışı hatası alıyorsun yazılan satırların bir SSini paylaşır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?