Çözüldü Age Of Z

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar, Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim. Sitede de taradım, ancak Android oyun bölümlerinde ve çöpte de bulamadım.
Oynadığım bir oyun mevcut. Age of z oyunun ismi. Android tabanlı. Oyundaki yabancı oyuncular, para basıp çok iyi bir yapılanmaya gidiyorlar. Ancak maalesef ülkemizdeki kur nedeniyle biz para basamıyoruz. Hani elinizde bu tip bir hile var mıdır? Ya da konu ile ilgili açılmış bir topik var mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Selamlar, Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim. Sitede de taradım, ancak Android oyun bölümlerinde ve çöpte de bulamadım.
Oynadığım bir oyun mevcut. Age of z oyunun ismi. Android tabanlı. Oyundaki yabancı oyuncular, para basıp çok iyi bir yapılanmaya gidiyorlar. Ancak maalesef ülkemizdeki kur nedeniyle biz para basamıyoruz. Hani elinizde bu tip bir hile var mıdır? Ya da konu ile ilgili açılmış bir topik var mı? Yardımcı olabilir misiniz?
Bunu yapabilirler sitede araştır yoksa kişisel olarak iste ya da konu açıp hile yapmalarını iste çeşitli konularda yorum yap ama alakasız yorumlar değil

Üye
6 HİZMET YILI
Selamlar. Geri dönüşler için çok teşekkür ederim sizlere. İnternette araştırdım. Yalnız, online oynanan bir oyun olduğu için sıkıntılı diyorlar. Sorarım yöneticilerimize. Yardımları olursa minnetar olurum

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Strateji tabanlı oyunlara pek az geliyor. Adının duyulması lazım birazda. 2 yıl önce buna benzer postu Final Fantasy:A New Empire için bende açmıştım ama ilgilenmediler. Yapacak bir şey yok. Yine de bi ihtimal ilgilenebilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...