Agrou kasma sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Son zamanlarda oyun popüler olmaya başladı bende alayım dedim min. işletim sistemi yeterli zaten en kötü 30-40 fps için oyuna girdim en düşük ayarlarda en küçük ekranda tüm maplerde aynı 10 fps alıyorum güneşe doğru çeviriyorum kafamı yukarı kaldırıyorum yani 20 30 fps oluyor az ama kasmıyor 100 fps gibi yani yukardayken bu oyunda fps çok önemli değil ama 10fps de almayayım böyle oyunda yani şimdi şöylede birşey sorayım bu anlattıklarım oyunda optimizasyon bozukluğu anlamınamı geliyor ? ve son olarak fps'i arttırmak için bir şey yapabilirmiyim bu oyunda

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Selam, oyunu bilmiyorum ama genel olarak oyun boost programları var göz atmanı tavsiye ederim.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
CPU Master kullanabilirsin ya da Overclock yaptırabilirsin overclock biraz riskli özellikle yaz aylarında sistem soğutmasını güzelce temizle ve Cpu programını kullan biraz fps artışı yakalarsın.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Dostum ekran kartı driverlarını güncelleyerek control managerdan oyunun ayarlarını devre dışı bırarak control manager ayarlarını aktif edersin ardından maks performansa çevirerek istediğini elde edersin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...