Ağustos Ayında İngiltere'deki İki Amazon Dağıtım Merkezindeki İşçiler Grev Yapacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

Ağustos ayında İngiltere'deki iki Amazon dağıtım merkezindeki işçiler grev yapacak.

İngiltere'nin GMB sendikası, Perşembe günü iki Amazon dağıtım merkezinde binlerce işçinin, süregelen bir ücret anlaşmazlığı nedeniyle Ağustos'un başında greve gideceğini bildirdi. GMB Kıdemli Organizatörü Rachel Fagan, yaptığı açıklamada, "Bu endüstriyel eylem daha da yayılacak: Amazon'daki işçi hakları için mücadele henüz yeni başlıyor" dedi. Sendika, Rugeley'deki işçilerin 3-4 Ağustos'ta iş bırakacağını ve Coventry'deki personelin 4-5 Ağustos'ta eyleme geçeceğini belirtti.

Adsız tasarım (2).png

Amazon ise düzenli olarak ücretlerini gözden geçirdiklerini ve rekabetçi ücretler ve faydalar sunduklarını ifade etti. "Bir yıldan kısa bir sürede asgari ücretimiz %10 arttı ve 2018'den bu yana %37'den fazla arttı," dedi bir Amazon sözcüsü. Haziran ayında sendika, daha önce Ocak ayından bu yana bir dizi grev düzenleyen Coventry'deki Amazon işçilerinin altı ay daha endüstriyel eylem için oy kullandığını açıklamıştı.​

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
aga yeni bir şey söylemiştim hızlı geliyor diye amazondan söyliyim demiştim inş etkilemez

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Amazon işçileri köpek gibi çalıştırıyormuş diye okumuştum bir yerde.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
çok güzel parası varmış ama mesai saatlerinden dolayı greve gidiliyor diye biliyoruım

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
İş yükleri çok ağır ama grevden önce bu hususu çok dile getirmişlerdi önce reklamını yaptılar şimdi patlatacaklar

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
iş yükleri ağır ama bu grev pek amazona koymaz bence

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Yorumları okudumda yok böyle bişey :panhype:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...