Ah Belinda Filminin İlk Fragmanı Geldi!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
s-111899e64ceedd02ffafda0bf85c4a87b6d45c2a.jpg

Neslihan Atagül, Atıf Yılmaz'ın yönettiği ve klasikler arasında yer alan "Aaahh Belinda" filminin yeni uyarlamasıyla yeniden ekranlarda olacak!

Atagül, sosyal medya hesabından çekimlerin tamamlandığını duyurdu ve film için ilk fragman da kısa süre sonra yayınlandı. OGM Pictures'ın yapımcılığını üstlendiği film, Netflix'te izleyicilerle buluşacak.

Özgün versiyonda Müjde Ar'ın canlandırdığı Serap karakteri, modern ve başarılı bir tiyatro oyuncusudur. Geleneksel kadın rolüne karşı çıkan Serap, yemek yapmak, temizlik yapmak ve çocuk doğurmak gibi klasik kadın işlerine karşı çıkar ve oldukça modern bir hayat yaşar. Serap, başarılı oyunculuk kariyerinde ilk kez bir reklam filminde oynamayı kabul eder ve yeni bir marka olan Belinda şampuanının reklamında oynamayı kabul eder. Reklam çekimleri sırasında, birden bire kendini Belinda reklamındaki Naciye olarak bulur.

Yeniden çekilen filmde, Serap rolü için Neslihan Atagül, sevgilisi Suat rolü için ise Serkan Çayoğlu yer alacak.

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu harika bir haber! "Aaahh Belinda" filminin yeni uyarlamasında Neslihan Atagül ve Serkan Çayoğlu'nu görmek için sabırsızlanıyorum. Özgün film bir klasik ve hikayeyi modern izleyicilere nasıl uyarlacaklarını görmek ilginç olacak.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
yeni çekim teknikleriyle ibrlikte güzel olabilir ama imdb puanı çok düşük

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
filmi bekleyenler için heyecan verici bir haber olduğunu söyleyebilirim. Ancak film hakkında daha detaylı bir fikir edinmek için fragmanın ötesinde, filmin kendisini izlemek gerekmektedir diye düşünüyorum.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
İmdb puanı çok düşük ama yine de izlemeyi düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...