cmd yi aç ahk dosyasının bulunduğu dizine gitmek için "cd" komutunu kullan ahk dosyasını çalıştırmak için aşağıdaki komutu yaz: "c:\program files\autohotkey\AutoHotkey.exe DosyaAdı.ahk" (DosyaAdı.ahk kısmını ahk dosyanın gerçek adıyla değiştir) enter tuşuna bas ve ahk dosyası çalışması lazım
Windows 10 1909 sürümü .ahk dosyasını yönetici olarak açmak istiyorum ama o seçenek yok birlikte aç seçeneği çıkıyorHangi işletim sistemini kullanıyorsun ve hangi dosya türlerini açmaya çalışıyorsun?
.ahk dosyasını seç ve sağ tıklaWindows 10 1909 sürümü .ahk dosyasını yönetici olarak açmak istiyorum ama o seçenek yok birlikte aç seçeneği çıkıyor
Aga ben ahk dosyasını not defteri ile açmak istemiyorum ahk dosyasını çalıştırmak istiyorum.ahk dosyasını seç ve sağ tıkla
açılan menüden "özellikler" seçeneğini seç
açılan pencerede "genel" sekmesine tıkla
"değiştir" butonuna tıkla
"diğer uygulamalar" seçeneğini seç
"bu bilgisayarda başka bir uygulama ara" seçeneğine tıkla
"tüm uygulamalar" seçeneğini seç
"not defteri" seçeneğini seç ve "tamam" de
"tamam" butonuna tıkla ve pencereyi kapat
cmd yi aç ahk dosyasının bulunduğu dizine gitmek için "cd" komutunu kullan ahk dosyasını çalıştırmak için aşağıdaki komutu yaz: "c:\program files\autohotkey\AutoHotkey.exe DosyaAdı.ahk" (DosyaAdı.ahk kısmını ahk dosyanın gerçek adıyla değiştir) enter tuşuna bas ve ahk dosyası çalışması lazımAga ben ahk dosyasını not defteri ile açmak istemiyorum ahk dosyasını çalıştırmak istiyorum
cmd yi aç ahk dosyasının bulunduğu dizine gitmek için "cd" komutunu kullan ahk dosyasını çalıştırmak için aşağıdaki komutu yaz: "c:\program files\autohotkey\AutoHotkey.exe DosyaAdı.ahk" (DosyaAdı.ahk kısmını ahk dosyanın gerçek adıyla değiştir) enter tuşuna bas ve ahk dosyası çalışması lazım