Aileden motor için ikna izin yöntemleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Merhaba dostlar 17 yasi̇ndayi̇m a1 ehli̇yeti̇ alabi̇li̇yorum fakat ai̇lem motor cok tehli̇keli̇ di̇yi̇p geci̇sti̇ri̇yo okulum yaklasi̇k 8 km bana hem okula gi̇tgel kolay olur di̇ye İsti̇yorum hemde şehi̇ri̇çİ çok sikişik oluyo kocaeli̇ trafi̇ğİni̇ bi̇len vardir ai̇lemi̇ motor almak İci̇n nasil İkna ederi̇m maddi̇ sikinti yok olay tamamen İşİn motor tehli̇kesi̇nde düzgün cevap yazarsaniz sevi̇ni̇ri̇m en kisa zamanda aldirmak İsti̇yorum hem malum genci̇z kanimiz hizli hemde motor sevdam yüzünden

Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
bende aynı durumu yaşıyorum aılem motor yerıne araba al dıyolar bu gıdısle hayatimi onlar yonetcek

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka önce bi düşük cc tatlı motorları göster hatta alabilirsen 50cc scooter al sonrasında alışıyorlar zaten

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bence 18 yaşını bekle a2 ehliyet al daha sonrasinda A ehliyetine yazılıp alırsın
bende zamanında senin yaslarında çok motor istedim.inadina gittim motoru kendim aldım, bu zamana kadar elimden 12 ye yakın motor geçmiştir,bence sen bir tane 50cc vitesli bir motoru ailene tavsiye et,sürat yapmayan motorları göster ailene
motorsiklet bir yandan marka ve model bilgin iyise iyi bir yatırim aracı olabilir 👍

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
sadece bekle ve 18 yaşına gir ve ebeveynlerinin motosiklet sürmene izin vereceği bir LİSANS al

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
1 sene daha bekleyip ehliyet alırsan zaten ikna olurlar

Ultra Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Ailen senin için endişeleniyor, onların gözünden bak empati kur. Onların kıymetlisisin.

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
bu çok elzemdir. buradan vurmaya çalış :DMotor kullanmanın tehlikeli olduğu doğru, ancak güvenli bir sürüş için alabileceğin önlemleri vurgula. Kask, koruyucu giysiler ve güvenli sürüş teknikleri gibi önlemler alabileceğini belirt.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...