Çözüldü Aim assist nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Aim assist nedir?Ne işe yarar?Aimbot ile benzerlikleri varmı?
Birden fazla soru soruyorum çünki sonra "Daha fazla detay versene knk" gibisinden iletiler gönderiliyor.

Konuyla alakası yok ama bir de benim mesaj sayım onaylı üye olmak için yetiyor niye onaylı üye değilim?(Mesaj hakkım bitti o yüzden soruyom:))

Çözüm
Aim Assist özetle 2 şekilde tanımlanabilir.
1 - Legal olan "Nişan almayı kolaylaştırma"
2 - İllegal olan "Nişangah hedefe kilitlenmeden (gizli aim) mermilerin rakibe isabet etmesi"
Aim
ve Assistance kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur.
Aim nişan alma, assist ise yardım etme anlamına gelmektedir. Yani Aim Assist nişan alma yardımcısı olarak tanımlamak mümkün.
Neden legal ve illegal olarak 2 tabirde bulundum hemen açıklayalım.
Legal dedim , çünkü bir çok oyun bunu bizzat kendi elleriyle yapmaktadır.
Örneğin PUBG Mobile oynayanlar iyi bilirler. Rakibin yakınına ateş ettiğinizde mermiler rakibe isabet eder ve rakibi kolaylıkla etkisiz hale getirebilirsiniz.
Bunu PUBG kendi eliyle yapmıştır...
``Arkamda duramayan herkes karşıma geçsin``
Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aim Assist özetle 2 şekilde tanımlanabilir.
1 - Legal olan "Nişan almayı kolaylaştırma"
2 - İllegal olan "Nişangah hedefe kilitlenmeden (gizli aim) mermilerin rakibe isabet etmesi"
Aim
ve Assistance kelimelerinin birleşiminden oluşmuştur.
Aim nişan alma, assist ise yardım etme anlamına gelmektedir. Yani Aim Assist nişan alma yardımcısı olarak tanımlamak mümkün.
Neden legal ve illegal olarak 2 tabirde bulundum hemen açıklayalım.
Legal dedim , çünkü bir çok oyun bunu bizzat kendi elleriyle yapmaktadır.
Örneğin PUBG Mobile oynayanlar iyi bilirler. Rakibin yakınına ateş ettiğinizde mermiler rakibe isabet eder ve rakibi kolaylıkla etkisiz hale getirebilirsiniz.
Bunu PUBG kendi eliyle yapmıştır. Muhtemelen bunu yapmalarının nedeni Mobil Telefonlarda (Android , Ios) nişan alma işinin çok zor olacağını düşünmeleridir ki bence haklılar.
Telefonlarda nişan alma işi mouse kullanmadığımız için çok zordur.
Ancak oyunun kendisinde böyle bir özellik olması Tencent Emilatör kullanıcılarının da bu özellikten faydalanmasını ve hedefe isabet ettirme işinin son derece kolaylaşmasını sağlamıştır.
İllegal olan ise oyunun kendisinde böyle bir fonksiyon yokken Hile ile bu fonksiyonu oyunda aktif etmeye yaramasıdır.
Bu durumda rakiplerinizden çok daha fazla avantajlı olursunuz ve hile kullandığınızda çok belli olmaz. Bu nedenle gizli aim tabirini kullanıyorum.
Aim Assist bir çok oyun hilesinde bulunabilir. PUBG , Apex , R6 , Rust ve özellikle CsGo.

Çözüm
Üye
6 HİZMET YILI
Aim nişan alma, assist ise yardım etme anlamına gelmektedir. Yani Aim Assist nişan alma yardımcısı olarak tanımlamak mümkün

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Aim Assist in iki türü vardır bi oyunların kendi içerisinde bulunan ve kullanımı serbest olan bu genelde botlara karşı oynana oyunlarda karşına çıkar ve nişan almanı belli ölçüde kolaylaştırır
fakat rekabet içeren oyunlarda böyle bi durum söz konusu değildir ancak hile ile aim assist kullanılabilinir bunlarda aimbot un farklı versionudur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...