aim ayarları pubg mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
merhaba. birisi bana aim ve ona uygun oyun hasiyyet ayarlarını soyleye bilirmi? kendim denedim ama her defasinda ya hizli kayiyor yada yavas

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yumuşaklık ayarını 6 veya 7 yapıcaksın ayrıca x ve y ekseni yazan yerde altta olan 6 üstte olan 2 olarak kalırsa oyunda tüm spraylerin çok iyi gider bedene çalışır x ve y eksen kapalı olursa direk kafaya atar ama spraylar ıskalar

Üye
6 HİZMET YILI
57 iyi ama bu benim aimim en iyisi antreman modunda kendin için en iyisini bulmaya çalış

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
3. Şahış bakış açısındayken uygulanan hassasiyet. 15-30 arası
1.Şahış bakış açısındayken uygulanan hassasiyet. 15-30 arası
Lazer holo veya mekanik nişangah 20
2x 15
3x 10
4x 8
6x 5
8x 3

ateş etme animasyonlarını da ayarlaman gerekiyor bu değerlerde. eğer pc de oynuyorsan o zaman kendi pc ne göre ayar yapman gerekiyor. mouse özelliklerine göre çok farklılık gösteriyor. tabi telefonda da kullanımına göre değişir. örneğin bazı oyuncular 6x ile sprey atıyor. bazıları da 3x i bile düşük hareketlerle kullanıyor. antreman moduna girip deneyerek ayar yapman en makulu.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
yumuşaklık ayarını 6 veya 7 yapıcaksın ayrıca x ve y ekseni yazan yerde altta olan 6 üstte olan 2 olarak kalırsa oyunda tüm spraylerin çok iyi gider bedene çalışır x ve y eksen kapalı olursa direk kafaya atar ama spraylar ıskalar
oyun iyi hasiyyet ayari ne peki? daha fazla bilgi vere bilirmisin? dc var

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
kendin deneyip yap bence legit olur baya

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
merhaba. birisi bana aim ve ona uygun oyun hasiyyet ayarlarını soyleye bilirmi? kendim denedim ama her defasinda ya hizli kayiyor yada yavas
knkm birinin hasasiyetlerini ve konturlernin aynısını yapma sen kendine göre nasıl ayarlıyorsan öyle ayarla başkasının ayarları iş yaramaz

KENAN YILDIRIM
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Bence aim kullanma hem riskli hem bileğini unutuyor insan

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
yumuşaklık 6 7 kullan x y 5 2 yap 2x 20 3x 15 4x 8 6x 5 8x 3 bu şekilde hocam

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
antrenman modunda kullandığın silahları alıp denemelisin bence

Uzman Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
selamın aleyküm kendin deniye deniye bulacan biz ne desek boş pubgM de 2 türlü hassasiyet var biri atış biri normal ikisinide ayarlaman lazım yoksa nekadar uğraşırsan boş ben 32-31 yapıyorum atış hassasiyetini 3-5 düşürüyorum bide dürbün hassasiyeti var onularıda 3-5 düşürüp oynuyorum eğer mouse de dpı ayarı var ise onu en düşüğe al öyle dene yada en yükseğe.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim hangi oyundan bahsediyor?

Üye
8 HİZMET YILI
Kardeş Kendi oyun hasasiyetine göre kendin ayarla benim tercihim hiç aimbot kullanma ban riskin yüksellir aimbot harici özellikleri kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...