Doğru olabilir ama danger zone güncellemesinden kısa bir süre sonra çıktı ve hala kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım.Kolayca ban yiyebileceğiniz bir hile diyebilirim
Press delete on gameit doesn't inject , it says "authinticating..." and then closes , and nothing injects , am I the only one who faces this problem ?
eywAllah !
[/QUOTE]Bro oyundan atıyor arada
hıle dosyasının içinde error dıye dosya cıktı onu sıldım menu acıldı ama herhangi bir işlem yapamıyoruminsert , fn + delete yi dene olmuyorsa yapabileceğim bir şey yok seninle alakalı bir problem
error dosyası boştur bir işlevi yok oluşan sorunları yazar. dediğim gibi bir şey yapamıyorum bu konuyla ilgili. Programı yönetici olarak çalıştırıyosun dimi?hıle dosyasının içinde error dıye dosya cıktı onu sıldım menu acıldı ama herhangi bir işlem yapamıyorum
evet birde Mhleg218 yazdım ama kabul etmedı bende kendi nickimi yazdım onunla alakalı birşey olabilir mierror dosyası boştur bir işlevi yok oluşan sorunları yazar. dediğim gibi bir şey yapamıyorum bu konuyla ilgili. Programı yönetici olarak çalıştırıyosun dimi?
Hilenin sitesine kayıtlıysan ve ordaki nickini yazdıysan bir problem olmaz kayıtlı değilsen zaten kullanamasın. Mhleg218 i neden kabul etmedi? hata mesajı verdi mi?evet birde Mhleg218 yazdım ama kabul etmedı bende kendi nickimi yazdım onunla alakalı birşey olabilir mi
error dosyasında siteye kayıtlı değilsin diyor Mhleg218 yazdığımda mezar yazınca başarılı diyorHilenin sitesine kayıtlıysan ve ordaki nickini yazdıysan bir problem olmaz kayıtlı değilsen zaten kullanamasın. Mhleg218 i neden kabul etmedi? hata mesajı verdi mi?
Aynı nickle 3 ayrı pc den girdim bir problem yaşamadım bilemiyorum nedeninierror dosyasında siteye kayıtlı değilsin diyor Mhleg218 yazdığımda mezar yazınca başarılı diyor
dosyayı masaustune atıptamı yonetici baslatayımeywAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?