Çalışmıyor Aim + Wall Hack Basit CS:GO Hilesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
:özellik:
Aimlock
Wallhack (box)

:kullan:
1-CSGOyu aç
2-İndirdiğin dosyanın içindeki notepad.exe'yi yönetici olarak çalıştır
3-Gelen kısma Mhleg218 yaz
3.1-Eğer Mhleg218 nickini kullanamıyorsanız indirdiğiniz dosyadaki oku klasöründe bulunan siteye üye olup kendi nickinizi yazınız.
Sonrasında hileni kullanabilirisin.​

:tus:
Delete - Menüyü açar/kapatır
Ok tuşları - menü arasındaki geçişi ve ayarlama yapmanı sağlar

:not:
-Hilenin Memoryhackers ile bağlantısı bulunmamaktadır ve ban yemeniz durumunda bundan kimse sorumlu tutulamaz.
-Hilede şu anda oyundan atma ve ban sorunları yoktur. (olsa dahi dediğim gibi ben sorumlu değilim risk sizin.)
-Hile """""""""".com adlı siteden alınmıştır.(İndirdiğiniz dosyadaki "oku" notunda hepsi yazıyor. sıkıntı çıkmasın diye yazmadım)
-Eğer güncelleme olursa hızlı bir şekilde güncellemeye çalışacağım.

:indir:

GÜNCELLENİYOR
UPDATİNG

:resim:

1544477380273.png

:video:
Not : Videodaki kasma için kusura bakmayın video çekerken ayarları yanlış yapmışım.

:calis:
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Gereklidir!

Windows 7 (32-64 bit)
Windows 8 (32-64 bit)
Windows 8.1 (32-64 bit)
Windows 10 (32-64 bit)

Yaşanılan Problemlerin Çözümleri
Eğer Mhleg218 nickini kullanamıyorsanız indirdiğiniz dosyadaki oku klasöründe bulunan siteye üye olup kendi nickinizi yazınız.
DLL hatası alan arkadaşlar microsoft visual c++ paketlerini yüklesinler
0xc000007b hatası alanlar şu makaleye göz atsınlar :
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Hilenin virüstotal'ini inceleyen arkadaşlar, virüstotalde virüs çıkması gayet doğaldır, trainer ve hile programı tarzındaki şeylerin kodlanma aşamasında kullanıldığı kodlardan dolayı, virüstotal ve bazı virüs programları bunu programları virüs olarak algılamaktadır. Forum sitemizde kesinlikle rat paylaşımı yasaktır ve yapılamaz, indireceğiniz dosyalarda darkcoment asla yoktur. Yetkililerimiz forumun temizliğini günlük olarak sağlamakta ve kontrol etmektedir. İyi forumlar

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ÇOK GÜZEL OLMUŞ BAŞARİLARİNİN DEVAMİNİ DİLERİM

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
it doesn't inject , it says "authinticating..." and then closes , and nothing injects , am I the only one who faces this problem ?
eywAllah !

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende delete ye b asıyorum menu gelmıyor ama hıle aktif oluyor site adı falan cıktı ekranda ama menüyü acamadım yardımcı olabilir misiniz?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
insert , fn + delete yi dene olmuyorsa yapabileceğim bir şey yok seninle alakalı bir problem

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hıle dosyasının içinde error dıye dosya cıktı onu sıldım menu acıldı ama herhangi bir işlem yapamıyorum
error dosyası boştur bir işlevi yok oluşan sorunları yazar. dediğim gibi bir şey yapamıyorum bu konuyla ilgili. Programı yönetici olarak çalıştırıyosun dimi?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
error dosyası boştur bir işlevi yok oluşan sorunları yazar. dediğim gibi bir şey yapamıyorum bu konuyla ilgili. Programı yönetici olarak çalıştırıyosun dimi?
evet birde Mhleg218 yazdım ama kabul etmedı bende kendi nickimi yazdım onunla alakalı birşey olabilir mi

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
evet birde Mhleg218 yazdım ama kabul etmedı bende kendi nickimi yazdım onunla alakalı birşey olabilir mi
Hilenin sitesine kayıtlıysan ve ordaki nickini yazdıysan bir problem olmaz kayıtlı değilsen zaten kullanamasın. Mhleg218 i neden kabul etmedi? hata mesajı verdi mi?

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Hilenin sitesine kayıtlıysan ve ordaki nickini yazdıysan bir problem olmaz kayıtlı değilsen zaten kullanamasın. Mhleg218 i neden kabul etmedi? hata mesajı verdi mi?
error dosyasında siteye kayıtlı değilsin diyor Mhleg218 yazdığımda mezar yazınca başarılı diyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
benım error verıyor sıteye kayıt ol sıteye kayıt olamıyorum maili yazınca hata olustu dıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...