11 Haz 2018 #1 emrexix E Uzman Üye Katılım 31 Ağu 2017 Mesajlar 151 Tepki puanı 28 8 HİZMET YILI aimbot nasıl kodlıycam yardim edebilecek varmı ? realm royale için
11 Haz 2018 #2 HeroBaby36 Seçkin Üye Katılım 1 May 2018 Mesajlar 444 Tepki puanı 121 Ödüller 7 8 HİZMET YILI Adamın kafaya ateş et c.e 1 tara havaya ateş et 0 tara Oyla 0 Olumsuz oyla
11 Haz 2018 #3 om3rcan O Griffin Premium Katılım 3 Mar 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 1 Tepki puanı 1,001 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Engin777' Alıntı: Adamın kafaya ateş et c.e 1 tara havaya ateş et 0 tara Genişletmek için tıklayın ... Farkındaysan arkadaş Cheat Engine'de nasıl kodlanır diye sormamış. C# dilinde aimbot nasıl kodlanır diye sormuş. Oyla 0 Olumsuz oyla
Engin777' Alıntı: Adamın kafaya ateş et c.e 1 tara havaya ateş et 0 tara Genişletmek için tıklayın ... Farkındaysan arkadaş Cheat Engine'de nasıl kodlanır diye sormamış. C# dilinde aimbot nasıl kodlanır diye sormuş.
11 Haz 2018 #4 Leq5142 L Uzman Üye Katılım 19 Mar 2016 Mesajlar 257 Tepki puanı 34 Yaş 16 10 HİZMET YILI NightStar' Alıntı: Farkındaysan arkadaş Cheat Engine'de nasıl kodlanır diye sormamış. C# dilinde aimbot nasıl kodlanır diye sormuş. Genişletmek için tıklayın ... Yanlışım Varsa Düzeltin Ama Ben Önce CE Bi Pointerler Aratılır Ona Göre Yapılır Diye Biliyom Yanlışmı Biliyorum ? Yoksa 2 Türlüde Oluyormu ? Oyla 0 Olumsuz oyla
NightStar' Alıntı: Farkındaysan arkadaş Cheat Engine'de nasıl kodlanır diye sormamış. C# dilinde aimbot nasıl kodlanır diye sormuş. Genişletmek için tıklayın ... Yanlışım Varsa Düzeltin Ama Ben Önce CE Bi Pointerler Aratılır Ona Göre Yapılır Diye Biliyom Yanlışmı Biliyorum ? Yoksa 2 Türlüde Oluyormu ?
11 Haz 2018 #5 om3rcan O Griffin Premium Katılım 3 Mar 2017 Mesajlar 1,378 Çözümler 1 Tepki puanı 1,001 Ödüller 12 Sosyal 9 HİZMET YILI Leq5142' Alıntı: Yanlışım Varsa Düzeltin Ama Ben Önce CE Bi Pointerler Aratılır Ona Göre Yapılır Diye Biliyom Yanlışmı Biliyorum ? Yoksa 2 Türlüde Oluyormu ? Genişletmek için tıklayın ... Önce Cheat Engine'den Pointer vs, aratırsın sonra bunu C# dilinde kodlarsın, benim burda demek istediğim arkadaşın sadece cheat engine'yi demiş olması. Oyla 0 Olumsuz oyla
Leq5142' Alıntı: Yanlışım Varsa Düzeltin Ama Ben Önce CE Bi Pointerler Aratılır Ona Göre Yapılır Diye Biliyom Yanlışmı Biliyorum ? Yoksa 2 Türlüde Oluyormu ? Genişletmek için tıklayın ... Önce Cheat Engine'den Pointer vs, aratırsın sonra bunu C# dilinde kodlarsın, benim burda demek istediğim arkadaşın sadece cheat engine'yi demiş olması.