CS 2 Aim Hack Nasıl Kodlanır?

Üye
Hocamlar merhaba ben CS2 için bir wallhack hilesi yaptım rekabetçi maçta falan da ban yemedim asıl sorum nasıl bir aimbot yapabilirim yardımcı olur musunuz?

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
wallhack nasıl yaptığın anlatır mısın ben de valorant yapcam da knk bu konu pek yatkın değilimde hangi program kullanıyorsun ve hangi c++ c# hangilerini kullanıyorsun lütfen yardımcı olur musun

Banlı Üye
kendin wallhack yaptıysan bir şeyleri biliyorsun demektir ama aimbot işine girmen çok daha risklidir çünkü aimbot inputa direkt müdahale eder ve VAC bunu daha kolay algılar.Wallhack pasif kalır ama aimbot aktif input gönderir.Bu da send_input,mouse_event,viewangles gibi işlemlerle olur ve bunlar da VAC tarafından işaretlenebilir.Şu an ban yememen hiçbir şey ifade etmez çünkü VAC gecikmeli ban atar ve trust factor sistemine göre seni düşürür.Bu da daha fazla report yemen ve sonunda toplu ban yemen anlamına gelir.Kod bilgini illa kullanmak istiyorsan aim trainer gibi legal projeler yapabilirsin.Hile işine girersen bir gün ban yemen kaçınılmaz olur.Net konuşuyorum:aimbot yazmak seni hem teknik olarak riske sokar hem de hesabını kaybettirir.Seçim senin ama ben tavsiye etmem.