aimbot calışıyormu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
mrb arkdaşlar aimbot calışmıyormu artık. uzun zamandır oynamıyodum. tekrar oynıyım dedım aımbot calışmıyo hıleye guncelleme flanmı geldı bılgısı olan varmı ?

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
aimbot için sağ click veya caps lock a basman lazım basılı tutman lazım ve silent aimbot öneririm.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ben 1 2 gün önce kullanıyordum oyun hile dolu ztn hiç girme başka oyunlara dönebilirsin başka bi ücretsiz hile daha var isim site vermicem '' çinlinin '' yapdığı bi hile millet magic bulletle araçla uçmayla hızlı kosmayla vuruyor zınk zınk diye sen aimbot ile kitlenene kadar adam arkana gelip vuruyor calısmıyorsa microsoft visualları yükle belki ondan calısmıyordur

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
ve o hile tamamen ücretsiz 50 yorum falanda istemiyor oyun ölü yani. oynayan ya pcsi kötü yada steam pubg 40 50 tlsi yetmediği icin oynamıyor. bu kadar hileyle oynanmaz yani lite mobilde öyle ama mobilde en azından ban yiyorlar litede adam 3 gün arka arkaya hileyle oynuyor ban yemiyor :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
ben 1 2 gün önce kullanıyordum oyun hile dolu ztn hiç girme başka oyunlara dönebilirsin başka bi ücretsiz hile daha var isim site vermicem '' çinlinin '' yapdığı bi hile millet magic bulletle araçla uçmayla hızlı kosmayla vuruyor zınk zınk diye sen aimbot ile kitlenene kadar adam arkana gelip vuruyor calısmıyorsa microsoft visualları yükle belki ondan calısmıyordur
tm bkamlım teşekurler

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Aslında son güncellemeden bu yana uzun zaman geçti, yükleyiciyi güncellemeniz gerekiyor.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
maça girdim ilk maçta hile geldi yüklediğim gibi pubg liteyi sildim adam beni öldürmesi 1 sn sürmedi yere düşmeden öldüm 4 squad girmiştim magic buleltin gücü abi valla oynanmaz lite salın abi oyun kapanıcak zaten 1 yıla bu akdar hile varken kimse s*klemez sunucular kapanır kim uraşcak yoksa

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Sorunsuz çalışıyordu en son dostum

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
adama geldiğinde basılı tutman lazım bas çek değil

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
aimbot için sağ tıka veya caps locka basılı tuman lazım.

Üye
6 HİZMET YILI
aimbot için sağ click veya caps lock a basman lazım basılı tutman lazım yoksa olmaz

Düğünler temelde cenazelerin pastalı halidir
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ben henüz bakamadım 50 yorum olması gerekiyormuş. Hile gele gele canıma tak etti artık -_-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...