Onaylı Üye
Aimbot desteği çalışmıyor tuşa bastığımda karaktere kitlenmiyor sağa sola sekiyor.
Moderatörün son düzenlenenleri:
EGİME BASTIGIMIZDA ADAMI DEGILDE BASKA YERLERI GOSTERIYOR
Aimbot şuan sorunlu yakında düzeltilirArkadaslar aimboot adamı yakalamıyor yardımcı olurmusunuz fikri olan varmı acil lutfen
sizdedemi aynı sekilde acaba tesekkurlerAimbot şuan sorunlu yakında düzeltilir
Bende çoğu zaman düzgün çalışıyor fakat çoğu insanda sorun varsizdedemi aynı sekilde acaba tesekkurler
Bende bugünden İti̇baren çalişmamaya başladi bunuda denedim olmadiAimbot sekmesinden Predict ayarını devre dışı bırakıp denermisiniz lütfen
Ekli dosyayı görüntüle 71807
logitech g hub sürümünü düşürünBende bugünden İti̇baren çalişmamaya başladi bunuda denedim olmadi
calıstımı o sekılde ? Sürüm düşürmeyi tarif edermisin veya sürüm numarasılogitech g hub sürümünü düşürün
Bak dedi̇ğİn olabi̇li̇r bi̇lgi̇sayari açtiğimda g hub günceledi. Onu nasil düşürcem onu bi̇lmi̇uorumlogitech g hub sürümünü düşürün
Bunu bende bilmiyorum ve cvb ını beklıyorumBak dedi̇ğİn olabi̇li̇r bi̇lgi̇sayari açtiğimda g hub günceledi. Onu nasil düşürcem onu bi̇lmi̇uorum
link veya surum numarası varmı paylasabılecegınuygulamayı silip eski sürümünü indirceksiniz internette var