Merhaba arkadaşlar ben aimbot kodladım bütün matematiği tamam fonksiyonları hazırladım hepsi tertemiz çalışıyor ama son kısımda ben mausun angle yani mausun sağ sol eksenine gerekli değeri yazdırmam gerekiyor değeri float biçiminde yazdırmak istiyorum ama değişken tiplerinde hata yapıyorum yani demek istediğim mesela değer float olarak 300 diyelim ( yazdırmak istediğim değer) program bunu integer olarak yazıyor ve integer de 300 yazında direk sıfıra yaklaştırıyor çünkü integer olarak inceledeğimde mausun kordinatını 10 haneli rakamlarda floatı integera nasıl çevirrim ya da ramde float olarak nasıl yazdırrım
yardım edenlere matematiğini paylaşırım tek gerek pointer bulmak gelir ( matematiği kendim oluşturdum ama internette ingilizce benzerini gördüm zaten başka yol çok yoktur.)
(Bu arada yazılım dili VB)
(cs 1.6 da yazıyorum)
(SONUNDA BAŞARDIM O SON SORUNUDA ÇÖZDÜM ARTIK HERŞEY TAMAM AİM MİSS GİBİ ADAMA KİTLENİYOR!!!!)
İLERDE VİDEO ÇEKİP DETAYLICA ANLATIRIM.
yardım edenlere matematiğini paylaşırım tek gerek pointer bulmak gelir ( matematiği kendim oluşturdum ama internette ingilizce benzerini gördüm zaten başka yol çok yoktur.)
(Bu arada yazılım dili VB)
(cs 1.6 da yazıyorum)
(SONUNDA BAŞARDIM O SON SORUNUDA ÇÖZDÜM ARTIK HERŞEY TAMAM AİM MİSS GİBİ ADAMA KİTLENİYOR!!!!)
İLERDE VİDEO ÇEKİP DETAYLICA ANLATIRIM.
Son düzenleme: