Süper Üye
Arkadaşlar sevmediğim özelliği kaldırmak istiyorum mesela benim tek istediğim esp başka istediğim birşey yok fakat aimbot kısmını bulamadım silmek istiyorum nereyi silmem lazım
kanka galiba olmiyorArkadaşlar sevmediğim özelliği kaldırmak istiyorum mesela benim tek istediğim esp başka istediğim birşey yok fakat aimbot kısmını bulamadım silmek istiyorum nereyi silmem lazım Ekli dosyayı görüntüle 85247
knk hilen ne durumda çalıştırıp oyundayken vs bize de bilgi verir misin?Arkadaşlar sevmediğim özelliği kaldırmak istiyorum mesela benim tek istediğim esp başka istediğim birşey yok fakat aimbot kısmını bulamadım silmek istiyorum nereyi silmem lazım Ekli dosyayı görüntüle 85247
Neden kaldırıyorsun ki dostum açma yeter.Arkadaşlar sevmediğim özelliği kaldırmak istiyorum mesela benim tek istediğim esp başka istediğim birşey yok fakat aimbot kısmını bulamadım silmek istiyorum nereyi silmem lazım Ekli dosyayı görüntüle 85247
Neden kaldırıyorsun ki dostum açma yeter.Arkadaşlar sevmediğim özelliği kaldırmak istiyorum mesela benim tek istediğim esp başka istediğim birşey yok fakat aimbot kısmını bulamadım silmek istiyorum nereyi silmem lazım Ekli dosyayı görüntüle 85247
hangi oyun için aimbotu kaldırmayı düşünüyorsun ve aimbotun neyi kötü de kaldırmaya çalışıyorsunArkadaşlar sevmediğim özelliği kaldırmak istiyorum mesela benim tek istediğim esp başka istediğim birşey yok fakat aimbot kısmını bulamadım silmek istiyorum nereyi silmem lazım Ekli dosyayı görüntüle 85247
Kanka bilgim varda ben Aimbotun hangi kısımların içerisinde olduğunu merak ediyordum. Bilgim var teşekkürler genedeAimbot ozelligini kaldirman icin kodlarin icinden silmen gerekecek eger bir bilgin yoksa hic elleme
Çatır çatır çalışıyor kankaknk hilen ne durumda çalıştırıp oyundayken vs bize de bilgi verir misin?
ya nereye mümkün değil kanka mesaj sayısı kasmak için yaptığınız yorumlara bak yaDostum mumkun degıl
Neden kaldırıyorsun ki dostum açma yeter.
Post automatically merged:
Neden kaldırıyorsun ki dostum açma yeter.
Valorant için kaldırıyorum. Aimbot legit oynamamı biraz bozuyor ayrıca ihtiyacım yok esp olduğundan sadece o yetiyor aimbot aşırıya kaçıyor. Hemde hilenin dayanma süresini arttırmak amacımhangi oyun için aimbotu kaldırmayı düşünüyorsun ve aimbotun neyi kötü de kaldırmaya çalışıyorsun
Valorantbu hangı oyun hılesı
ban durumu nedir? legit mi oynuyorsun. Discord adresini verir misin?Kanka bilgim varda ben Aimbotun hangi kısımların içerisinde olduğunu merak ediyordum. Bilgim var teşekkürler genede
Çatır çatır çalışıyor kanka
ya nereye mümkün değil kanka mesaj sayısı kasmak için yaptığınız yorumlara bak ya
Valorant için kaldırıyorum. Aimbot legit oynamamı biraz bozuyor ayrıca ihtiyacım yok esp olduğundan sadece o yetiyor aimbot aşırıya kaçıyor. Hemde hilenin dayanma süresini arttırmak amacım
Valorant
SelimYavuz#5993ban durumu nedir? legit mi oynuyorsun. Discord adresini verir misin?
istek attım.SelimYavuz#5993