Seçkin Üye
Bugün Oyunda 5 Maç Oynadım Ve Hepsinde Hileli Kişilere Öldüm, Ayrıca Hepsinde Speedhack ve aimbot Var. Sanırım Piyasaya Yeni Bir Hile Düşmüş Bulan Atabilir mi?
Son düzenleme:
Ama Speedhack'i Olan Kişiler Oyunun En İyi Envanterlerine Sahip Ban Yemeyeceklerini Bilerek Açıyorlar Sanırım.SpeedHack kullanıp ban yemeyeceğini sanıyorsan yanılıyorsun sen Esp ve Aim kullan gerisini salla.
Ama Speedhack'i Olan Kişiler Oyunun En İyi Envanterlerine Sahip, Ban Yemeyeceklerini Bilerek Açıyorlar Sanırım.
1 report 2 report 3. de sence yetkili buna müsamaha gösterir mi?Ama Speedhack'i Olan Kişiler Oyunun En İyi Envanterlerine Sahip Ban Yemeyeceklerini Bilerek Açıyorlar Sanırım.
Post automatically merged:
Niye PUBG de rüşvet sistemi flan mı var benmi yanlış biliyorumparası olana hiç birşey olmaz![]()
Envanteei sağlam olan kişiler ile boş envanter arasında hile farkı ayirmiyorlar adam 10 sezondur oynuyor devamlı hile kullanıyor fakat ban yemiyor anlamsız bir şekildeNiye PUBG de rüşvet sistemi flan mı var benmi yanlış biliyorum![]()
Haklı Olabilirsin, Katılıyorum.1 report 2 report 3. de sence yetkili buna müsamaha gösterir mi?
Gereksiz speed hack kullanmak esp ve aim baya iyi hepsindenblHaklı Olabilirsin, Katılıyorum.
creatıve dedi csgo değiilOnetap Kullanıyorlar Genel De Araştırırsan Bulursun