Akasa Viper 12CM Ultra Sessiz CPU FAN

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
arkadaşlar geçenlerde cpu fanım bozuldu diye post atmıştım bu yukarıdaki fandan sipariş ettim aranızda bilen duyan var mı işe yarar mı yoksa hiç gelmeden iade isteyeyim mi

Bilgisayar Teknisyeni
Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Biraz klişe bir ürün gibi çok ekstra bir soğutma istiyorsanız yetersiz, ama normal kullanım için yeterli

sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
Biraz klişe bir ürün gibi çok ekstra bir soğutma istiyorsanız yetersiz, ama normal kullanım için yeterli
yok hayır ekstra bir soğutmaya ihtiyacım yok kasam yan ve açık bi şekilde kullanıyorum zaten bu tarz bi fan yeterli oluyor bilen ya da kullanan var mı diye merak ettim

Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Kötü değil ama aşırı iyi de değil

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İş görür bence Ama imkann varsa almışken daha kalite bisey alabilirsin ?

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Akasa markası iyidir, viper modelide ama ultra sessiz olayını bilemedim, eğer çok oyun oynuyorsan bence yetersiz, illa çok sessiz olmasına gerek yok zaten çok aşırı ses çıkarmazlar bence CPU için daha güçlü fan lazım..

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
orta seviyeli bir soğutma denebilir. ne çok iyi nede çok kötü tabi birde aldığın fiyat ta önemli umarım piyasasını iyi gözlemledin vede diyer ürünlerede göz atmışsındır. acele karar vermemek gerek

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
arkadaşlar geçenlerde cpu fanım bozuldu diye post atmıştım bu yukarıdaki fandan sipariş ettim aranızda bilen duyan var mı işe yarar mı yoksa hiç gelmeden iade isteyeyim mi
İçeri üfleyecek fanların Air Flow özellikte olmasına dikkat etmelisin. Statik basınçlı fanlar daha çok işlemci hava soğutucu, sıvı soğutucu radyatör ve egzoz içindir. Kasanın arka egzoz dahil 5 tane 140 MM fan desteği varken ben olsam 120 MM fan almazdım.

Süper Üye
6 HİZMET YILI
Akasanın ürünleri iyidir şuanda kasada hali hazırda Akasa Venom Voodoo kullanıyorum memnunum soğutması gayet iyi ses konusunda da sıkıntı yaşamadım aslına bakarsan Akasanın hiçbir ürününde ses sorunu yaşamadım fiyatına göre verdiği performans çok iyi almakla hata ettiğin bir durum yok emin ol.

Grafik Tasarım ve İnstagram İşleri Yapılır
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Bütçeni bilmediğim için yorum yapamicağim fakat işlemcin ve anakartininda modelini söylermisin kasanla birlitke dostum yardimci olmak isterim.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Akasa süper kalitelidir, fiyatına göre kalitesi her zaman iyi olmuştur, uzun süre kullandım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
performans olarka kusursz ama fiyat olarka iyi ben kullanıyoru şahsen kule tipi soğutucuyla efsane oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...