Süper Üye
yani o kadar fazla paraya gerek yok bence zatne oyunlar işlemci ve ekran kartıyla alakalı4070ti alırsan mutlaka suprim x msı modelini al kankam
yani o kadar fazla paraya gerek yok bence zatne oyunlar işlemci ve ekran kartıyla alakalı4070ti alırsan mutlaka suprim x msı modelini al kankam
almışken en iyisini aldıralım kralyani o kadar fazla paraya gerek yok bence zatne oyunlar işlemci ve ekran kartıyla alakalı![]()
donanım arşivi sistemine bakabilirsin güzel bi monitörle cayır cayır oynarsın2K 144hz de akıcı bir oyun deneyimi istemekteyim . Laptop veya masaüstü farketmez . Bütçem herşeye açık fakat çok uçuk sistemler olmasın 2K da her oyunu akıcı bir şekilde 144fps lerde bir NVIDIA sistem arıyorum . Hazır sistem veya laptop olursa çok mutlu olurum .
işlemci yeterli olacağını sanmıyorum yani istediği oyunları rahat rahat oynatmaz ayrıca sistemide geliştimesi gerekirBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapdediğin fiyatın birazcık üstünde ama çokta tuzlu değil güzel fps değerleri aldırtır sana monitör olarak da
Gamebooster GB-2409FF 24'' 144Hz 1ms öneririm ben
olmaz bende 3070ti varDostum ekran kartını 3060 ustu tercıh edersen ıstedıklerın olur
2 k nasıl bir sistem isdiyorsun ? tam olarak ne lazım2K 144hz de akıcı bir oyun deneyimi istemekteyim . Laptop veya masaüstü farketmez . Bütçem herşeye açık fakat çok uçuk sistemler olmasın 2K da her oyunu akıcı bir şekilde 144fps lerde bir NVIDIA sistem arıyorum . Hazır sistem veya laptop olursa çok mutlu olurum .