Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyalı dostum tam olarak anlamadın galiba
Emektar Üye
Ödüller
8
Sosyal
5 HİZMET YILI
:yazı:

Nokia CEO'su Pekka Lundmark, 6G teknolojisine geçişten bahsediyor.
Lundmark, 6G'yi kullanmaya başlayacağı tarihi duyururken, o zamana kadar neler bekleyeceğine dair tahminlerini de paylaştı.
Dünya bir süredir 5G teknolojisini konuşuyor ve telekomünikasyonun önde gelen isimlerinden Nokia müthiş bir hamle yaptı.
Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda konuşan Nokia CEO'su Pekka Lundmark, küresel olarak 6G'ye geçiş tarihini açıkladı.
Eğer yukarıdaki açıklama doğruysa birçok ülkenin 5G'yi görmeden 6G'ye geçebileceğini söyleyebiliriz. Pekka Lundmark'a göre, 6G teknolojisi 2030 yılına kadar ticari olarak satışa sunulacak.
Ancak bu, Nokia'nın CEO'suna göre küresel olarak bazı değişikliklere yol açacak. Bu değişiklikler bizim bu kadar kolay sindirebileceğimiz bir şey olmayacak.

6G gelmeden akıllı telefonlar tarih olacak!

Nokia CEO'su, 6G'nin çıkışının akıllı telefon trendini kaldıracağını söyledi.
Pekka Lund, akıllı telefonların yeri giyilebilir teknoloji üretebileceklerini ve gelecekmark akıllı telefonların kullanıma hazır hale geleceğini söylediğini söyledi.
Ancak Lundmark'a "bir teknoloji 6G aracılığıyla insan sisteme entegre edilecek. CEO, nasıl geçeceksin.

:resim:

wwwweev.PNG

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
akıllı telefonlar bu nedenle tarih olmaz çok iyi bir yenilik gelecek ama tarih edebileceğini sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
giyilebilir derken gözlük saat akıllı lens gibi bir şey demek istedi sanki akıllı ciplerde olabilir

𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
Dünyada her gün yeni bir şeyler oluyor ve geride kalanlar tarih oluyor ama yakın tarihte bende sanmıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Yakın bir zamanda böylesine bir alışkanlıktan vazgeçmemiz mümkün değil

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
giyilebilir he telefonlar tarih olucak gerçekten inanması zor ama gerçek olabilecek bir şey ama kesinlikle alışması zor bir şey olucakdır

kinda outta luck
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Dünya yakın tarihte büyük bi değişikliğe gidiyor gibi benzin ve mazotlu arabalar yerine elektrikli, cep telefonları yerine giyilebilir teknoloji ve daha sayamadığım bir sürü yenilik. Umarım hayırlısı olur

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Valla ben iphone 5 alırken reklamları vardı düşerken yandan böyle kanat açılıyordu felan aldık öyle birşey yok tabiki. Sonra 6'da gelecek dediler videosu çıktı 6 aldık gene yalan. Bu böyle gitti. Hala ortada yok hep şehir efsanesi kaldı :D O yüzden cep telefonlarının tarih olacağını felan asla zannetmiyorum

Trashware
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
imkansız her türlü telefon olacak

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Artık hiçbirşey eskisi gibi değil ki ne alınır ne alınmaz belli değil

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
eskiden koca ev gibi bilgisayarlarda tarih olmuştu elbet bunlarda olucak zaman meselesi.

Zut
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
teknoloji geliştikçe zenginler faydalanıcak dünyayı kontrol edicekler sıradan insanların fazla yararlanabiliceğini sanmıyorum gelecekteki teknolojilerden sanal gerçeklik telefonlar çipler falan olurda zenginler kendi çıkarları için üst seviye şeyleri kendilerine saklıycaklar gibi geliyor bana.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
inşallah böyle şeyler olur

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
:yazı:

Nokia CEO'su Pekka Lundmark, 6G teknolojisine geçişten bahsediyor.
Lundmark, 6G'yi kullanmaya başlayacağı tarihi duyururken, o zamana kadar neler bekleyeceğine dair tahminlerini de paylaştı.
Dünya bir süredir 5G teknolojisini konuşuyor ve telekomünikasyonun önde gelen isimlerinden Nokia müthiş bir hamle yaptı.
Davos'taki Dünya Ekonomik Forumu'nda konuşan Nokia CEO'su Pekka Lundmark, küresel olarak 6G'ye geçiş tarihini açıkladı.
Eğer yukarıdaki açıklama doğruysa birçok ülkenin 5G'yi görmeden 6G'ye geçebileceğini söyleyebiliriz. Pekka Lundmark'a göre, 6G teknolojisi 2030 yılına kadar ticari olarak satışa sunulacak.
Ancak bu, Nokia'nın CEO'suna göre küresel olarak bazı değişikliklere yol açacak. Bu değişiklikler bizim bu kadar kolay sindirebileceğimiz bir şey olmayacak.

6G gelmeden akıllı telefonlar tarih olacak!

Nokia CEO'su, 6G'nin çıkışının akıllı telefon trendini kaldıracağını söyledi.
Pekka Lund, akıllı telefonların yeri giyilebilir teknoloji üretebileceklerini ve gelecekmark akıllı telefonların kullanıma hazır hale geleceğini söylediğini söyledi.
Ancak Lundmark'a "bir teknoloji 6G aracılığıyla insan sisteme entegre edilecek. CEO, nasıl geçeceksin.

:resim:

Ekli dosyayı görüntüle 76833
Filmlerdeki gibi olacak sanırım merak ediyorum açıkçası

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
5g ye adapte olamadık daha 6g nin bi 10 20 senesi vardır diye düşünüyorum en az

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
daha oncede hologramlı bileklikler soylenmisti ne oldu bilemiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...