Griffin Premium
Telefona hoş pek bakmıyorum da, pc kamerası da sürekli kapalı zaten. Lakin dinleme için mikrofonun önüne geçemem. Bunun yanı sıra bizi ne amaçla tehdit edebilirler anlamadım ? Görüntülerim ve sesim elinde var diye ne yapabilir mesela ?
AnladımBen bir yerde şöyle okumuştum mesela bu görüntüleri internete yayarız gibisinden yani pek hoş olmayan görüntüler yakalayabilirler. Anladın herhalde
Anladımİyi de polise başvursak, böyle kaynaktan mesaj/arama vs geldi diye. Gerekli yasak işlemler uygulanmaz mı ? Sonuç olarak izinsiz, kişisel görüntü/bilgi paylaşımı yasak. Böyle şahısların önüne geçemez miyiz yani.
Yani orası da doğru tabi ki. Para vs için yapıyorlar diye düşünüyorum. Zaten öyle bir şey olsa da hoş polise gideriz direk. //Bu gibi illegal kötü yolların önüne geçerler umarım. Kimse bunlar yüzünden zarar görmez inş.yani illaki bir çözümü vardır tabi ki suç duyurusunda bulunulabilir. Sonuçta bizden izinsiz görüntülerimizi alıp üstüne bizi tehtit ediyorlar. Bunu bilinçsiz yani saf birine yapıp olumlu sonuç alabilirler. Yani bunu bir çocuğa yapabilirler çocuk korkudan istediklerini yapabilir sonuçta elinde çocuğun bir videosu var o videonun ailesine gitmesinden korkar ve istediğini yapabilir.
Yani orası da doğru tabi ki. Para vs için yapıyorlar diye düşünüyorum. Zaten öyle bir şey olsa da hoş polise gideriz direk. //Bu gibi illegal kötü yolların önüne geçerler umarım. Kimse bunlar yüzünden zarar görmez inş.
googlede açık bulan hackerların polise yakalanacak kadar acemi olduklarını zannetmiyorumYani orası da doğru tabi ki. Para vs için yapıyorlar diye düşünüyorum. Zaten öyle bir şey olsa da hoş polise gideriz direk. //Bu gibi illegal kötü yolların önüne geçerler umarım. Kimse bunlar yüzünden zarar görmez inş.
adam yurt dışındaysa anca avcumuzu yalarız.Anladımİyi de polise başvursak, böyle kaynaktan mesaj/arama vs geldi diye. Gerekli yasak işlemler uygulanmaz mı ? Sonuç olarak izinsiz, kişisel görüntü/bilgi paylaşımı yasak. Böyle şahısların önüne geçemez miyiz yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?