30 Eki 2016 #1 Saykoo S Süper Üye Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 844 Tepki puanı 3 Ödüller 9 9 HİZMET YILI Akk yi aşıp aşmadığıma nasıl bakarım ? Yöntemi varsa yazarmısınız acil 2 gün memlekete gittim internetim baya yavaşlamış 10KB indirme hızı oluyoror 5 sn sonra başarısız diyor .
Akk yi aşıp aşmadığıma nasıl bakarım ? Yöntemi varsa yazarmısınız acil 2 gün memlekete gittim internetim baya yavaşlamış 10KB indirme hızı oluyoror 5 sn sonra başarısız diyor .
30 Eki 2016 #2 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Akk aştığın an mesela bi sayfaya girerken uyarı geliyo öyle bişey olmadımı hiç
30 Eki 2016 Konuyu başlatan #3 Saykoo S Süper Üye Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 844 Tepki puanı 3 Ödüller 9 9 HİZMET YILI xSquallTR' Alıntı: Akk aştığın an mesela bi sayfaya girerken uyarı geliyo öyle bişey olmadımı hiç Genişletmek için tıklayın ... kardeşim memleketteydim 2 gündür bişi görmedim
xSquallTR' Alıntı: Akk aştığın an mesela bi sayfaya girerken uyarı geliyo öyle bişey olmadımı hiç Genişletmek için tıklayın ... kardeşim memleketteydim 2 gündür bişi görmedim
30 Eki 2016 #4 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Kullandığın internet neyse sitesine girip üye girişi yapıp bakabilirsin
30 Eki 2016 Konuyu başlatan #5 Saykoo S Süper Üye Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 844 Tepki puanı 3 Ödüller 9 9 HİZMET YILI xSquallTR' Alıntı: Kullandığın internet neyse sitesine girip üye girişi yapıp bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... nereye giricem kardeş bılmıyomki
xSquallTR' Alıntı: Kullandığın internet neyse sitesine girip üye girişi yapıp bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... nereye giricem kardeş bılmıyomki
30 Eki 2016 #6 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Saykoo' Alıntı: xSquallTR' Alıntı: Kullandığın internet neyse sitesine girip üye girişi yapıp bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... nereye giricem kardeş bılmıyomki Genişletmek için tıklayın ... Kullandığın netin markasını falan bilmiyomsun ttnet süperonline falan gibi
Saykoo' Alıntı: xSquallTR' Alıntı: Kullandığın internet neyse sitesine girip üye girişi yapıp bakabilirsin Genişletmek için tıklayın ... nereye giricem kardeş bılmıyomki Genişletmek için tıklayın ... Kullandığın netin markasını falan bilmiyomsun ttnet süperonline falan gibi
30 Eki 2016 Konuyu başlatan #7 Saykoo S Süper Üye Katılım 19 Ağu 2016 Mesajlar 844 Tepki puanı 3 Ödüller 9 9 HİZMET YILI xSquallTR' Alıntı: Saykoo' Alıntı: nereye giricem kardeş bılmıyomki Genişletmek için tıklayın ... Kullandığın netin markasını falan bilmiyomsun ttnet süperonline falan gibi Genişletmek için tıklayın ... kardeş biliyorum da 192.168.1.1 buraya girebiliyorum sadece
xSquallTR' Alıntı: Saykoo' Alıntı: nereye giricem kardeş bılmıyomki Genişletmek için tıklayın ... Kullandığın netin markasını falan bilmiyomsun ttnet süperonline falan gibi Genişletmek için tıklayın ... kardeş biliyorum da 192.168.1.1 buraya girebiliyorum sadece