Aklıma gelmeyen film adı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Chat gpt ile biraz tartışmaya ne dersin ? Bir film bulmak için yardıma ihtiyacın olduğunu söyle ve bildiklerini teker teker anlat. Belki aklına bir kaç detay daha gelir ve bulursun.
Denedim hocam bir sürü film saydı bana fakat bulamadım .Hatta söylediklerini buraya da yazayım belki izlemek isteyen çıkabilir .
ARQ
The Discovery
The Good Place
Wristcutters: A Love Story
Defending Your Life
Vanilla Sky
Dark City
The Nines
Donnie Darko
The Adjustment Bureau
Predestination
Coherence

Tahminde bulunduğu filmler bunlar fakat aradığım filmler değil .​
Post automatically merged:

Love Exposure olabilir mi
Japon veya Kore yapımı değil , çekik gözlü birilerinin olduğu hatırlamıyorum en azından :d
Post automatically merged:

Beyaz tv de falan çıkıyor arada filmler. Belkide o da çıkar bir gün.
Sanmam kral , tvde yayınlanacak bir film değil

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çok merak ettim bulan varsa çok iyi olur ya

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Dostlar zamanında oldukça karanlık bir film izlemiştim aklımda kalan bazı kısımlarını anlatabilirim fakat bir türlü adını hatırlayamıyorum.
Bir adam ölüp (emin değilim ölmüyor da olabilir) başka bir tarafa geçiyor ve bu adamı arabayla gelip biri alıyordu . Adamı ofise getiriyor ardından orada bulunan bir kadın ofiste yapacağı işleri anlatıyordu . Kadın veya adamın gördüğü birkaç kişi, camlı ofislerden birinin camını kırarak aşağıya atlıyor ve ambulans olsa gerek , gelip cesetleri alıp gidiyordu (bu olayı filmde oldukça sıradanmış gibi izlenim vermişlerdi ) . (Adamın masada bulunan zımbayla elini zımbaladığını da hatırlıyorum.)
Aklımda kalan kısımları bunlar , yaklaşık 3 4 yıldır bu film 'film' kelimesini duyunca aklıma geliyor . Depresif bir zamanımda izlemiştim ve film de oldukça karanlıktı bundan dolayı unutamadım , bir şekilde aklımda kaldı.
Adını hatırlıyorsanız söylemeniz beni rahatlatır. Yazdığım gibi , uzun zamandır kafamda dönüyor.
Güncelleme: Bu filmden önce 'Bilek Kesenler:Bir Aşk Hikayesi ' filmini izlemiştim.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
knk bu olabilir mi?

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Alnından öpeyim senin be . Bu kanka , bulunmaz sanıyordum , nasıl buldun
d-dostum burası MH :D bulunmayanı bulur olmayanı yaparız :kekw:

Araştırmalarım sonucu bir grubumuz var dediğim gibi orda film ve dizi canavarları var onlar yardımcı oldular öyle işte :D yardımcı olduysam ne mutlu. <3

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
d-dostum burası MH :D bulunmayanı bulur olmayanı yaparız :kekw:

Araştırmalarım sonucu bir grubumuz var dediğim gibi orda film ve dizi canavarları var onlar yardımcı oldular öyle işte :D yardımcı olduysam ne mutlu. <3
Çok teşekkür ederim zaman ayırdığınız için

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
]Filmde ana karakter adamdı . Adamı , kulübenin yanından bir adam alıp uzun bir yol boyunca ofise kadar sürüyordu . Bizim adamın ara sıra camdan dışarı baktığını hatırlıyorum. Bu yolculuk boyunca adamın mutsuz olduğunu hatırlıyorum birazda şaşırmış. İlk geçtikleri yol çorak toprakların ortasından geçiyordu ardından yeşillikler geliyordu sanırım en sonunda da adamın çalışacağı yere geliyorlardı. Kısa bir konuşma yapıyorlardı ardından kadınla konuşup ofisine gidiyordu. Ofislerinden aşağıya camı kırarak atlayan kişilere şahit oluyor adamımız. Oldukça soğuk bir şekilde ambulans gelip yere atlayanları alıyorlardı. İşini anlattıktan sonra sanırım , adam ofisine gidip dışarı bakıyordu , ardından masasında bulunan zımbayla kendini zımbalıyordu sanırım fakat neden yapıyor hatırlayamadım , bir şeyi test etmek ister gibiydi sanırım. Tüm bu olaylar boyunca ekran hep mavi siyah tonlarındaydı , oldukça soğuk. Emin değilim fakat adam bulunduğu ortamdan kaçmaya , çıkmaya çalışıyordu .
Sadece bu detaylarla filmin ismini hatırlamak zor, ancak psikolojik gerilim veya karanlık bir drama olabileceğini düşünüyorum. Ne yazık ki, şu anda bu tanıma uyan herhangi bir filmi hatırlayamıyorum. Ancak, hikayesiyle ilgili anahtar kelimeleri aratarak, örneğin "ofis", "araba yolculuğu", "intihar", "ambulans", "depresyon", "zombi", "test" ve "mavi / siyah tonları" gibi anahtar kelimeler aratarak filmi bulabilirsiniz. Umarım bu size arama yaparken yardımcı olur.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Sadece bu detaylarla filmin ismini hatırlamak zor, ancak psikolojik gerilim veya karanlık bir drama olabileceğini düşünüyorum. Ne yazık ki, şu anda bu tanıma uyan herhangi bir filmi hatırlayamıyorum. Ancak, hikayesiyle ilgili anahtar kelimeleri aratarak, örneğin "ofis", "araba yolculuğu", "intihar", "ambulans", "depresyon", "zombi", "test" ve "mavi / siyah tonları" gibi anahtar kelimeler aratarak filmi bulabilirsiniz. Umarım bu size arama yaparken yardımcı olur.
Üstte sağolsun biri yazdı filmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...