Aklımdaki Fikir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
Bugün bir konu okudum arkadaş kardeşinin bilgisayar oynamaması için zamanlayıcı falan nasıl yaparım demişti benimde aklıma fikir geldi kodlama işini bıraktım fakat bunu yapacaklar illa vardır.

Fikir Nedir?
-Bir program kodlayacaksın zamanlayıcı olacak tam 1 saat misal süre koyacaksın programı başlattığın an program bilgisayardaki şifreyi değiştirecek ve sizin mail adresine yollayacak süre bittiğinde ise bilgisayarı yeniden başlatmaya kalkışan kişi şifrenin değiştiğini görecek vede kullanamayacak taki siz yeni şifreyi girene kadar böyle bir şey olursa çok kişinin işine yarar fikir benden yapması sizden ^^

Üye
7 HİZMET YILI
Güzel fikirmiş fakat yapabiliceğimi sanmıyorum deneyeceğim yapabilirsem yazarım.

⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Yapılabilir Basit ama Programı Şifresinin Sürekli Değişmesine Gerek Yok Bir Admin Girişi Yapar ve Admin Girişi Yapılınca Otomatik Kapanma İptal Olur Bilgisayar Açıldığı Esnada Otomatik Başlaması da Kolay. Yapılabilir Aslında Gayet Güzel Fikir :). Tebrikler

Doomsday is approaching
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Fikir çok güzel , ama yapması zor

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Kardeşini sevmiyorsan ve seninle küsmesini istiyorsan gayet güzek fikir mdlhöd
Şaka değil cidden güzel fikir.

Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
2 pc olması gerek
diğerinden localhost açman gerek
pc kapanınca hostta gidecek
olmaz değil ama zor

cpp python
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Notepad açıyorsun ve kaç saat istediğini alabileceğin değer alıyorsun %a değeri diyelim daha sonra shutdown -s -t %a yapıyorsun. Süre zarfında kapanıyor pc kapatmak çok basit bir şey dostum. Bunu kendin C#'da yapabilirsin zaman kapatma kolay iş. Kullanıcı değiştirme şeyi ise farklı smtp modülünü kullanıyorsun python'da giriş yapıyorsun direk sonra şifreni "random" modülü ile atıyor sonra randomu atadığı değeri mail olarak sana atıyor :) bu kadar iyi forumlar

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Notepad açıyorsun ve kaç saat istediğini alabileceğin değer alıyorsun %a değeri diyelim daha sonra shutdown -s -t %a yapıyorsun. Süre zarfında kapanıyor pc kapatmak çok basit bir şey dostum. Bunu kendin C#'da yapabilirsin
:D vay be benim eski bilg kapanma yeri bozuktu bende shutdown -t -s10 yapmıştım hatta sürede koyabiliyorsun 10 saniye sonra kapanır

✨✨✨✨
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bilin bakalım ne eksik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...