Satıyorum AKTİF DEĞİL

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
DİSCORDA ÖZEL KATILAN KİŞİLERE 3TLDİR!!!

"KuponYolu" çok gelişmiş bir hesap satış platformudur. 3D Secure ödeme yöntemli sitemizden 2TLye 60TL KUPON KODU uygulanmış Yemeksepeti hesapları satın alabilirsiniz.
  • Basit sipariş ekranı ile ister tek tek, ister toplu hesap alabilirsiniz.
  • Aldığınız hesapların bilgileri direkt olarak hesaplarım kısmında görülür.
  • Destek talebi göndererek aklınıza takılan her konuda destek alabilirsiniz.
  • 120 TL ve üzerinde oluşturduğunuz siparişlerinize 60 TL indirim kuponu uygulanacaktır
  • İNDİRİM KODU: ENFES60

Online ödeme limiti 8 TL'dir. Hesabı Site üzerinden satın aldıktan sonra size verilen giriş bilgileriyle giriş yapın.

EKLENTİLERİ KURMAK İSTEMEZSENİZ TARAFIMIZCA SİZE SİPARİŞ OLUŞTURULUR GÖNDERİLİR

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Moderatörün son düzenlenenleri:
Ey yüce yaradan bana fantastik bir hayat yaşattın.
Emektar Üye
Ödüller
18
10 HİZMET YILI
Moderator note

https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003

3.2-) Konuya satış yapılan websitesi veya discord sunucusu eklenmesi için 2 ila 4 arası başarılı trade gerçekleştirilmiş olması gerekiyor. Bu tradeler farklı kullanıcılardan olmak zorundadır. (Tam sayıyı trade yaptığınız kişilerin mh hesap kalitesi belirler)

4.0-) Vouch karşılığında trade sistemini kullanmanıza izin verilir. Ancak ticaret derecelendirmeleri kuralları 1. maddede belirtildiği gibi karşılığında bir şey alınmadan puanlama yapmanıza izin verilmez.

Gerekli sayıya ulaştığınızı düşündüğünüz zaman konunuzu raporlayın.

Moderator note

https://memoryhackers.org/konular/tr-trade-hub-kurallar.262003

2) Memoryhackers harici sitelerde ürün veya hizmet satmak için satış yapılan web sitesinde memoryhackers.org backlink verilmesi durumunda satışa izin verilir.

Kod:
<a href="https://memoryhackers.org" target="_blank" title="MemoryHackers">MemoryHackers</a>

Sitenize backlink eklediğinizde konunuzu raporlayın.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
satın alımı nerden gerçekleştirebiliriz

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
size trade gonderdim arkadaşlar özel mesajlarınıza bakın
Post automatically merged:

özelden yazdım
Post automatically merged:

özelden bilgilendirdim
Neden insanları özele çekmeye çalışıyorsun? Yukarıda admin sana kuralları belirtmiş satış yapmak için kuralları yerine getir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hocam satın aldım tokeni yazıoyurum tarayıcı ayarlanıyor yazısı çıkıyor ama ekrana bişey gelmiyor opera kullanıyorum onunla bi ilgisi varmıdır

İnsta ♥ @LazHayalet ♥
Efsane Üye
Ödüller
18
Sosyal
10 HİZMET YILI
oooo kardeşim hayırlı satışlar

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
120/60 Kategorisinde bulunan indirim kuponu için yemeksepeti tarafından yeni düzenleme yapıldı. Artık 120/60 indirim kuponu günlük 2000 adet kullanım limitine sahip ve her gün saat 00.00'da bu limit sıfırlanmaktadır. Gün içerisinde vereceğiniz siparişleri saat 00.00'da limit sıfırlanmasının ardından yemeksepetinin "ileri tarihli sipariş oluşturma" seçeneğini kullanarak sipariş verebilirsiniz. Hemen web sitemizi ziyaret edebilir ve satın alabilirsiniz.

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hesaplar DİSCORDA ÖZEL 2TL Olarak düzenlendi discord adresimize katılık bir arkadaşını davet eden ilk 10 kişiye özel hesap hediyesi var.

Son düzenleme:
Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
HERHANGİ BİR EKLENTİ KULLANMAK İSTEMEYENLERE ÖZEL MAİL HESAPLARINA SMS ONAY HİZMETİ YAPILIR