yalnızken kendimi daha iyi hissediyorum ve öyle saçma sapan yere gülme isteğim hiç olmuyorbunun sebebi bir çok şeyden olabilir yavaş yavaş asosyalleşmeye toplumdan uzaklaşmaya eve kapanmaya dişarı çıkma isteginin gitmesi kısaca yalnızken daha mutlu oldugun oluyor mu
Belkide sadece böyle rahatlıyorsundur
Dostum Tecrubeli birisi olarak söylüyorum sana komik gelse bile bağıra bağıra kahkaha atma sadece sırıtıp geçmeyi veya kısa süreli gülmeyi dene hemen ardından kendini durdurmayı dene. Sürekli olarak yaparsan aynı zamanda Mizah seviyeni geliştirirsen tadında tuzunda şeylere gülmeye başlarsın bol şansSon 3 hafta içerisinde benim de anlamadığım şekilde birisi ortaya komik olmayan bir şey söylesin, nedensizce gülüyorum. Ondan sonra bana baktıklarında kendimi kötü hissediyorum, yardım edebilecek olan var mı veya bu konulara yatkın olan biri?
hocam alıntı yapmak gerekirse dediğin doğru olabilir asosyal hayata geçmeye başlıyor olabilir. Fakat şöyle bir olay da var günümüzün gerek sosyal medyası gerek gündelik hayat gerek yayıncılar her türlü örnek verilebilir kara mizah çok olduğu için genel olarak aklına da gelip onla dışarıda ortamda duyduğun lafı badaştırıyor olabilirsin bu da yüzünde gülmeler ve ya tebessümler oluşturabilir kısaca artık gündelik hayatında çevrene değil de sanal aleme çok ayırıyorsun'a çıkıyor aslında senin olanlara gülmen onların bilmiyor oluşu senin bilmen onların garibine gidebilir. Eğer asosyalleştiğini düşünüyorsan eğer çevreni genişlet ve sosyal medya mecrasından çok reel hayattaki olaylara espirilere odaklan o zaman çözülür benim görüşüm budurbunun sebebi bir çok şeyden olabilir yavaş yavaş asosyalleşmeye toplumdan uzaklaşmaya eve kapanmaya dişarı çıkma isteginin gitmesi kısaca yalnızken daha mutlu oldugun oluyor mu
kanka sosyal medya bağımlısı değilim sadece anti sosyalim asosyal denmez aalinda bana ben sadece topluma karşıyım çünkü insanların artık görüşleri hiç hoşuma gitmiyor kin ve nefret doluyum kimse ile görüşüm aynı değil onun dışında pozitif bir insanim negatif hiçbir seyi kafama takmamaya çalışıp kendime bir sınır her zaman çizerim örnek üzülürsem alarm kurarım 15 dakika sonrasına o 15 dakika içerisinde üzülürüm alarim çaldığında tekrar neşeli halime geri dönerim ben böyle ayakta tutuyorum yoksa beni kimse ayakta tutamazhocam alıntı yapmak gerekirse dediğin doğru olabilir asosyal hayata geçmeye başlıyor olabilir. Fakat şöyle bir olay da var günümüzün gerek sosyal medyası gerek gündelik hayat gerek yayıncılar her türlü örnek verilebilir kara mizah çok olduğu için genel olarak aklına da gelip onla dışarıda ortamda duyduğun lafı badaştırıyor olabilirsin bu da yüzünde gülmeler ve ya tebessümler oluşturabilir kısaca artık gündelik hayatında çevrene değil de sanal aleme çok ayırıyorsun'a çıkıyor aslında senin olanlara gülmen onların bilmiyor oluşu senin bilmen onların garibine gidebilir. Eğer asosyalleştiğini düşünüyorsan eğer çevreni genişlet ve sosyal medya mecrasından çok reel hayattaki olaylara espirilere odaklan o zaman çözülür benim görüşüm budur
Gündemi takip et güncel olarak canlıdovız takip et akp açıklamalarını dinle sokak röportajı izle 1 haftaya hiçbirşeyin kalmaz hatta gülmeyi bile unutursunSon 3 hafta içerisinde benim de anlamadığım şekilde birisi ortaya komik olmayan bir şey söylesin, nedensizce gülüyorum. Ondan sonra bana baktıklarında kendimi kötü hissediyorum, yardım edebilecek olan var mı veya bu konulara yatkın olan biri?
Aslında sözüm sana değildi ama okuyup dinlemen anlaman bile güzel evet haklısın bende aynıyım hiç bir insanla konuşmuyorum sevmiyorum samimiyetsiz geliyor dün doğum günümdü adam akıllı kutlamadım bilekanka sosyal medya bağımlısı değilim sadece anti sosyalim asosyal denmez aalinda bana ben sadece topluma karşıyım çünkü insanların artık görüşleri hiç hoşuma gitmiyor kin ve nefret doluyum kimse ile görüşüm aynı değil onun dışında pozitif bir insanim negatif hiçbir seyi kafama takmamaya çalışıp kendime bir sınır her zaman çizerim örnek üzülürsem alarm kurarım 15 dakika sonrasına o 15 dakika içerisinde üzülürüm alarim çaldığında tekrar neşeli halime geri dönerim ben böyle ayakta tutuyorum yoksa beni kimse ayakta tutamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?