Dertleşelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fikirlere kurşun işlemez
Ultra Üye
Ödüller
9
6 HİZMET YILI
Öncelikle hepinize iyi geceler diyerek konuşmaya başlamak istiyorum tabi kimilerimiz için çok da iyi geçmiyor ama neyse. Yine uykusuz kalıp derin düşüncelere daldığım bir gece bu gece ve nedense aklıma buraya bir şeyler yazmak geldi. Kendimi kısaca tanıtmam gerekirse; ismim Hüseyin ve 18 yaşındayım.(Bilgilerimde 22 gözüktüğüne bakmayın.). 8 aydır kendisi ile bir psikolojik savaşta olan bir gencim. Bu psikolojik savaşın temelinde 4 yıldır kalbimde taşıdığım bir kızın sabah kalktığımda beni terk etmesi ile başladı. Kendimden defalarca ödün verdiğim, uğruna herkesi karşıma aldığım ve evleneceğim kadın gözüyle baktığım bir kız... Bilmiyorum 2022 yılı sizin için nasıl bir yıl ama benim için belki de hayatımın en kötü yıllarından biri olacak gibi. O kadar şey üstüme geliyor ki gerçekten çok yoruldum artık. Bilmiyorum aranızda benden büyük olanlar bana komik bir yaklaşımda bulunabilir daha 18 yaşındayım diye fakat içimden geçenleri anlatmak istiyorum şu an :) Bazen içimden bir ses diyor ki çek git buralardan ama ne değişecek ki. Bazen de at kendini bir yerden diyor ama merak etmeyin ben korkarım intihar edemem ki, dayanmaya çalışıyorum sadece. Her gün üstüme üstüme gelen bu şeytanlarla baş edebilecek güce sahip olduğumu düşünmüyorum. Yoruluyorum ve bitik düşüyorum. Ha bir de sınav senemdeyim şu an o da var ve bir de en zoru ne biliyor musunuz ? Her gün gelip anlımdan öpen ve benim oğlum mühendis olacak diyen bir annem var -, bilmiyor ki oğlunun kafası çok başka yerlerde ama oğlu da istemez mi hayalini kurduğu yerde olmayı. İster tabi ama kurtulamıyor ki. Bilhassa geceleri çok kötü oluyorum. Uyuyamıyorum , uyumaya korkuyorum çünkü sürekli rüyalarıma giriyor. Bu imkansız demeyin gerçekten sürekli rüyalarıma giriyor ve uyumaya korkuyorum. En yorucu tarafı da ne biliyor musunuz ? Sabah hiç bir şey olmamış gibi okula gitmek. Herkesin gözü önünde yok oluyorum ama kimse görmüyor. Her gece yastığımı ıslatan göz yaşlarımla baş başa kalıyorum ve bu çok ağır geliyor bana. O kadar mutlu olmaya ihtiyacım var ki. Uzun zamandır mutlu olduğumu hatırlamıyorum bile. Çok muhtacım şu an. Artık ağlamak değil de gülmek istiyorum. Sürekli düşünmek istemiyorum. Kaygılanmak, üzülmek istemiyorum. Çok zor. İnanın çok zor. Çok özlüyorum eski günlerimi. Tek derdi kötü bir bilgisayarı olduğundan dolayı oyunları kasan bir çocuk olmayı çok özledim. Şimdi sorsanız çocukluğumda hayalini kurduğum her şeye sahibim ama kimin umurunda. Harbi her istediğim gerçek olmuş. Keşke daha mutlu olabilmeyi isteseymişim. Belki şu an tam da sol gözümden akan göz yaşı elimi ıslatmazdı da güzel güzel yatağımda uyurdum değil mi .Bana hayatı sevdiren, olgunlaştıran, büyüten Yağmur'um şimdi kabusum oluyor ama söz geçiremiyorum kendime. Seni hala seviyorum Yağmur ama nafile. Eğer gerçekten buraya kadar okuduysanız çok teşekkür ederim. Sıktıysam da affınıza sığınıyorum. İyi geceler demeyelim de İyi günler diyelim. Belki benim de yaşadığım karanlık gecenin gündüzü gerçek manada aydınlık olur. Kendinize iyi bakın. Kalın sağlıcakla.

Uzman Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Kardeşim söyleyecek ve analatcak o kadar çok şeyim var ki konu hakkında lakin dilim varmaz

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
geçer arkadaşlar geçer üzmeyin kendinizi

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
İntihar çözüm değil ki be aklına bile getirme yani. Sürekli oyalanacak bir şeyler yap meşgul ol. Çok çalış inan birini sevmeye üzülmeye bile vaktin olmuyor. Babam hep derdi o kadar çok çalış ki eve geldiğinde günah işlemeye bile mecalin kalmasın :) Gerçektende öyle oluyor. Aklında olsun hayırlı geceler.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
nu saatten sonra kafana hiçbir şeyi takmamaya çalış dostum
hepimizi sinir stres çok sarıyor biliyorum ama her şeyin bir çaresi oldu gibi bunlarında bir çaresi var hiç bir konuda da mücadele ve savaş vermeden olmuyor maalesef
her şey olacağı yere varır kendini çok fazla içten içe yıpratma

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
çok kafana takmamaya çalış intihar ve kendine zarar vermek hiçbir zaman çözüm olamaz çok takma kafana su yolunu bulur

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Reis dert dedigin nedirki Ben 6 sınıftayken bir kızan hoşalnıyordum çocukluktur gitim kıza söyledim ve ogun bütün arkadşalarım kıza benim hakımda ne kadar kötüük varsa herkez kıza söyledi :( ve ben ogun bu gündür hiç bir kıza açılamıyorum ve çok utangacım.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kardeşim 1 ay öncesine kadar işsizdim ve çok bunalımdaydım kendini kapatma her şeye rağmen tüm olumsuzluklara rağmen her şeyi olumlu düşün pozitif ol sen değiş dünyan değişsin ve kendine inan her şeyi yoluna girecek

Sabaku No Gaara
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bir erkeksen asla dediklerinin bir önemi yok erkek dertleşse bile kimsenin umurunda olmaz ailen dışında tek diyeceğim zaman herşeyin ilacıdır inşallah herkes sıkıntılarından kurtulur bendede büyük problemler var ama artık elimden birşey gelmiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
geçer arkadaşlar geçer üzmeyin kendinizi

Wanderlust
Süper Moderator
Ödüller
16
9 HİZMET YILI
sağlığınızdan önemli hiçbir şey yok arkadaşlar gerekirse kazandığınız paranın büyük bir bölümünü fiziksel ve ruhsal sağlığınızı düzeltmeye harcayın. Günün sonunda iyi olacaksanız elbet o parayı toplarsınız ayrıca intihar da hiçbir şeyin çözümü değil maalesef

ʟᴡᴇᴢʏ ᴛᴇɴᴅᴏᴜ
Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
kankam anlatılacak çok şey var ama anlatırsam daha kötü olurum be

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
herkesin derdi kendine büyük umarım en yakın zamanda derdinize derman bulursunuz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Üzme knk sen kenedini Geçer bak valla geçer üzme kendini

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
bu tür şeyleri çok kafana takmayacaksın hayatı yaşayacaksın

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
üzme kendini fazla, zaman herşeyin ilacıdır unutma. Kendin için yaşa başkaları için yaşama ne yapmak istiyorsan onu yap dertsiz kedersiz kimse yok dünyada.
Kamyon arkası yazısı gibi oldu biraz ama bi abim derdi bunu bana eskiden ve artık hiçbirşeyi kafaya takmıyorum istediğimi yapıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
kafana kep den başka bi rşey takmayacaksın.olursa olur olmazsa çay demyelip iceceksin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...