- Yasaklandı
korkunç olmadığını nereden biliyorsun daha izlemedin bile kulaklık takılı olarak gece izleBöyle filmler nedense artık korkunç gelmiyor bana çünükü tüm türk korku filmlerinin konsepti konusu aynı
İzlemediğimi nereden biliyorsun canım 2016 da çıkmış ayrıca çoğu türk filmini de izledim bu filmi de lisedeyken yurtta izlemiştikkorkunç olmadığını nereden biliyorsun daha izlemedin bile kulaklık takılı olarak gece izle
kanka yanlış anlama ama benim fikrim bence berbat filmler bu tarz filmler kaliteli güzel korku filmleri dolu var Paranormal activity gibibu filmi izlemediyseniz izleyin gece izlemek baya sarıyor
bu cin filmi değil tarikat üzerine bir korku filmiTr korku flimlerinde siccin serisinden başka izlemenizi tavsiye etmem cok amatörce oluyolar heleki cogu sahnedeki gereksiz Cin sesleri insanın kulagını bitiriyor sabrımı bitiriyo yarıda kapatıyom saçmalık diye bunu izlemedim umarım oyle cıkmaz
izlemeden yorum yapıyorsunuz önce bi izle bakalım ondan sonra fikrini yazarsınkanka yanlış anlama ama benim fikrim bence berbat filmler bu tarz filmler kaliteli güzel korku filmleri dolu var Paranormal activity gibi
Fragmana baktım konu başka olsada gelen şey gene aynı varlıklarbu cin filmi değil tarikat üzerine bir korku filmi
Post automatically merged:
izlemeden yorum yapıyorsunuz önce bi izle bakalım ondan sonra fikrini yazarsın
zaten güzel bir film olmasa tavsiye etmezdim size ben izledim film sardı hoşuma gitti sizinde izlemenizi tavsiye ederimfragmana baktim ilgimi cekti yakin zamanda izlicem
filmi izledikten sonra geri donus saglarim tekrar tesekkur ederimzaten güzel bir film olmasa tavsiye etmezdim size ben izledim film sardı hoşuma gitti sizinde izlemenizi tavsiye ederim
izledinmi filmiya hocam iyi güzelde film genel temaların hepsi böyle işleniyor be şöyle alışılagelmişin dışında bir şeyler bilen var mı![]()
bu film de hem korku hemde gerilimde varKlasik Türk korku filmi; cin, büyü ve jumpscare... Kötü değiller ama alıştık artık sarmıyor yani. Gerilim lazım ya. Korku Seansı gibi...
nedense korkunç gelmiyor "bana" demiş sen neden atarlandın kral korkmayabilirkorkunç olmadığını nereden biliyorsun daha izlemedin bile kulaklık takılı olarak gece izle
atarlanmadım sadece filmi izlemeden yorum yapıyorsunuz ona sinirleniyorum daha yeni link atmışım oraya filmin içeriğini görmeden nasıl birşey olduğunu bilmeden korkunç değilmişte bilmem ne diyorsunuz saçma sapan yorumlar atıyorsunuz ayrıca adamın korkup korkmaması beni bağlamaz zaten ben sadece izlemenizi önerdim ister izlersiniz ister izlemezsiniz zorla izletmiyoruzyanedense korkunç gelmiyor "bana" demiş sen neden atarlandın kral korkmayabilir
başka ne bekliyordunki hep öyle olmuyormu zaten bütün korku filmlerini ya yaratıklar canavarlar üzerinden çekiyorlar yada cinler üzerinden başka türlü o filmin korkunç olması mümkünmü senceFragmana baktım konu başka olsada gelen şey gene aynı varlıklar![]()
Varlıklardan kastım Tr hep cin bşka korku anlayısı yokatarlanmadım sadece filmi izlemeden yorum yapıyorsunuz ona sinirleniyorum daha yeni link atmışım oraya filmin içeriğini görmeden nasıl birşey olduğunu bilmeden korkunç değilmişte bilmem ne diyorsunuz saçma sapan yorumlar atıyorsunuz ayrıca adamın korkup korkmaması beni bağlamaz zaten ben sadece izlemenizi önerdim ister izlersiniz ister izlemezsiniz zorla izletmiyoruzya
Post automatically merged:
başka ne bekliyordunki hep öyle olmuyormu zaten bütün korku filmlerini ya yaratıklar canavarlar üzerinden çekiyorlar yada cinler üzerinden başka türlü o filmin korkunç olması mümkünmü sence