algı bozukluğu nun psikiyatri yle ilişkisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
varmı? (belki konuyu yanlış foruma açtım ama elimizdeki tek forum bu :) ) varsa eğer ilaçla yüzde yüz düzelmesi mümkünmüdür? ve neden türkiyede algı hemen bozuluyor? ben çok sağlıklı bir çocuktum 15 yaşında takıntı ya yakalandım 1 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum bu yazıyı kendim düşünerek yazdım hiç araştırmadan :)

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Nasıl algı bozukluğu yani (bende de sinir hastalığı var) ani çıkışlarım oluyor sinirlendiğimde
Post automatically merged:

birkac sanıyelıgıne okulda mesala kaybedıyorum kendımı

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Nasıl algı bozukluğu yani (bende de sinir hastalığı var) ani çıkışlarım oluyor sinirlendiğimde

birkac sanıyelıgıne okulda mesala kaybedıyorum kendımı
algı bozukluğu demek mesela 100 insan herhangi bir şeye baksa içinden illa birtanesi farklı düşünür yada saçma düşünür de diyebiliriz buna algı bozukluğu diyorum ben

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
algı bozukluğu demek mesela 100 insan herhangi bir şeye baksa içinden illa birtanesi farklı düşünür yada saçma düşünür de diyebiliriz buna algı bozukluğu diyorum ben

geçmiş olsun :D

bende sıniri hastalıgım yuzunden bılgısayrı kırıdm :D :D :D

oyunda kasıyordu bı vurdum kapandı gerı acıldı kendısı cok fena donmaya basladı c dısk kullanım yuzde yuzdu.
tamırcıye goturdum hddsı bozulmus :D :D :d ve bunu kımse bilmiyor bu ana kadar :D :D :D

Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
geçmiş olsun sanada bro ben tam anlatamadım başka sözlüğe üye olayım en iyisi herkes sinirlenir ve pc yi kırmak ister ama yapanlar nadirdir sinir herkeste var ama dışa vurmaz çoğu
niye ?

ilaçlarla yuzde yuz sanmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...