varmı? (belki konuyu yanlış foruma açtım ama elimizdeki tek forum bu ) varsa eğer ilaçla yüzde yüz düzelmesi mümkünmüdür? ve neden türkiyede algı hemen bozuluyor? ben çok sağlıklı bir çocuktum 15 yaşında takıntı ya yakalandım 1 yıldır düzenli ilaç kullanıyorum bu yazıyı kendim düşünerek yazdım hiç araştırmadan
algı bozukluğu demek mesela 100 insan herhangi bir şeye baksa içinden illa birtanesi farklı düşünür yada saçma düşünür de diyebiliriz buna algı bozukluğu diyorum ben
algı bozukluğu demek mesela 100 insan herhangi bir şeye baksa içinden illa birtanesi farklı düşünür yada saçma düşünür de diyebiliriz buna algı bozukluğu diyorum ben
oyunda kasıyordu bı vurdum kapandı gerı acıldı kendısı cok fena donmaya basladı c dısk kullanım yuzde yuzdu.
tamırcıye goturdum hddsı bozulmus :d ve bunu kımse bilmiyor bu ana kadar
geçmiş olsun sanada bro ben tam anlatamadım başka sözlüğe üye olayım en iyisi herkes sinirlenir ve pc yi kırmak ister ama yapanlar nadirdir sinir herkeste var ama dışa vurmaz çoğu
geçmiş olsun sanada bro ben tam anlatamadım başka sözlüğe üye olayım en iyisi herkes sinirlenir ve pc yi kırmak ister ama yapanlar nadirdir sinir herkeste var ama dışa vurmaz çoğu