Ali usta hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Çok yanlış yapıldı. Bakın, bu adam sinir hastası. O iki çocuk dükkanının önünde bağırarak şarkı ediyor. Ali ustanın dükkanını sabote ediyor. Adam zaten sinirli bir de sesten rahatsız oluyor siniri iki katına çıkıyor "haliyle".
Adamın dükkanının önünde şarkı söylemeyin, gidin Taksim'de söyleyin yine sizin yararınıza olsun.
Adam çalmıyor çırpmıyor ekmeğinin peşinden koşuyor. Ama gel gör ki sadece sesten rahatsız olduğu için dava yiyor. Yazık.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
2 tarafta suçlu. Çocukların orada bilerek Ali ustadan dayak yemek için şarkı söylediğine eminim. Ali ustada onları dövmeden uyarabilirdi veya sinir hastalığı varsa ilaçlarını alması lazım. Kimse başkasının çocuğuna vurma hakkına sahip değil.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
2 tarafta suçlu. Çocukların orada bilerek Ali ustadan dayak yemek için şarkı söylediğine eminim. Ali ustada onları dövmeden uyarabilirdi veya sinir hastalığı varsa ilaçlarını alması lazım. Kimse başkasının çocuğuna vurma hakkına sahip değil.
Çocuklar adamın iş yapmasını engelliyor burada. Hastalığından dolayı kendine hakim olamıyorsa bu onu suçlu yapar mı ? Biliyosun adamın sinirli olduğunu, neden özel olarak düklanının yanında söylüyosun ki ?

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Çocukların oraya neden gittiği aşikar. Fakat her ne olursa olsun suçlu Ali başkası değil. Suçu başkasında aramayın kısaca... Ülkemizde psikopatlara & rahatsızlara karşı değişik bir ilgi var. Ali bey bu ilgiyi çekenlerden birisi. Ali bey esnaf falan değil, haberiniz olsun.

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Siz Oraya Çiğköfte Yemeyemi Gidiyorsunuz Dayakmı ?

Üye
7 HİZMET YILI
İnternete yansıtılan videolar, dayaklar vs. hiç biri bu adam kışkırtılmadan ortaya çıkmıyor. Kimse dürüm almaya giderken birazda dayak yiyeyim diye gitmiyor. Bu adam tanınmadan öncede giderdim tanındıktan sonrada gittim bir kere kaba lafını görmemişimdir. Günümüz ergenleri insanları nasıl tilt edebiliriz, nasıl haksız yere haklı gözükürüz moodunda olduğundan bu adamın gram suçu yoktur. Herkesin işi masa başında müsait yerlerini yayarak vakit geçirmekle geçmiyor. Mutfak sektörü olsun, esnaf sektörü olsun zordur, yoğundur. Kendim mutfak sektöründe olduğundan biliyorum günde 5K yemek yapmak insanlara ne kadar kolay gözükse de maalesef o kadar basit değil. Bu adamda tek başına günde 1K civarı insana servis etmeye çalışıyorken boş insanların sırf dayak yedik diye onu suistimal ederek dava etmesini haklı göstermek, savunmak salaklıktır.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Adamın yapısı,kişiliği böyle. Sizde bunu bile bile ünlü ettiniz zaten. Ama adamın derdi ünlü olmak değildi. Zaten bir kaç videoda görmüştüm kamera kaydı alanlara bağırdığını. Ekmek parasını kazanmaya çalışıyor. Bu hareketlerinin hiçbirini sayfalar beni paylaşsın, ünlü olayım diye yaptığını sanmam. Tabi herkes ünlü olmak ister. Fakat bu şekilde ünlü olmayı kim ister ki ? Kameraya oynamıyor, aksine kendi gibi davranıyor. Ünlü olmak derdi değil yani, işini yapıyor...
Post automatically merged:

Öyle ya da böyle, Ali usta'yı ünlü ettik mi ettik. Kendisi istemedi bunu. Kendi haline bıraksaydık medyada kötü bir şanı da olmazdı. :)

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
haha gülüyorum adamın dükanın önunde bile degiller : )

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Bence bu adam sinir hastası falan değil. Adamın patladığı en son nokta o gitarist çocuklar oldu. Youtube a ali usta ya da çiğ köfte yazınca direk ali ustayı kışkırttık gibi videolar çıkıyor. Konudaki video bittiğinde bile kafaların ali ustayı kışkırttık videosu çıkıyor. Ali ustanın hızlıca, atik ve gergin bir iş yapma şekli olması onun sinirlerini bir tık yukarı çıkarmış olabilir. Çevredeki esnafın kalabalıktan şikayetçi olması adamda vicdanen rahatsızlık verdiği için bu şekilde insanları şuraya geç gibi şeklinde yönlendirmelerde bulunması bu yüzden. Çocuklara yaptığı işten dolayı ali ustanın eline sağlık. O gitar çalan çocuklar ali ustanın olduğu yerde müzik yapması anormal bir şey. Ali ustanın dükkanın bulunduğu sokak dar bir ara sokak. En fazla 5 6 kişi yan yana geçebiliyor (uzaktan baktığımda öyle gözüktü). Gelmiş orada şarkı söylüyorlar. Paylaştığı videolarda da ali ustaya kışkırtma diye paylaşıyorlar (instagramda). Ali ustaya türlü türlü kötü söz sarf ediyorlardı. Yok bu adamı şamarlarım ben, yok bu adamı çok pis döverim dürümü bilmem ne, gibi sözlerle hakaret yağdırdılar. Bir insanı cidden sosyal medyada büyütmek ve küçültmek o kadar kolay ki. Cidden ülkenin haline yazık.

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Bence bu adam sinir hastası falan değil. Adamın patladığı en son nokta o gitarist çocuklar oldu. Youtube a ali usta ya da çiğ köfte yazınca direk ali ustayı kışkırttık gibi videolar çıkıyor. Konudaki video bittiğinde bile kafaların ali ustayı kışkırttık videosu çıkıyor. Ali ustanın hızlıca, atik ve gergin bir iş yapma şekli olması onun sinirlerini bir tık yukarı çıkarmış olabilir. Çevredeki esnafın kalabalıktan şikayetçi olması adamda vicdanen rahatsızlık verdiği için bu şekilde insanları şuraya geç gibi şeklinde yönlendirmelerde bulunması bu yüzden. Çocuklara yaptığı işten dolayı ali ustanın eline sağlık. O gitar çalan çocuklar ali ustanın olduğu yerde müzik yapması anormal bir şey. Ali ustanın dükkanın bulunduğu sokak dar bir ara sokak. En fazla 5 6 kişi yan yana geçebiliyor (uzaktan baktığımda öyle gözüktü). Gelmiş orada şarkı söylüyorlar. Paylaştığı videolarda da ali ustaya kışkırtma diye paylaşıyorlar (instagramda). Ali ustaya türlü türlü kötü söz sarf ediyorlardı. Yok bu adamı şamarlarım ben, yok bu adamı çok pis döverim dürümü bilmem ne, gibi sözlerle hakaret yağdırdılar. Bir insanı cidden sosyal medyada büyütmek ve küçültmek o kadar kolay ki. Cidden ülkenin haline yazık.
Haklısın. Kışkırtın, kışkırtın sonra ali usta şöyle ali usta böyle e ne yapsın adam işini yaptırmıyorsunuz ki.

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Gitar çalınca engel mi oluyor çocuklar :thonkie: Sen şarkı dinleyerek iş yapmıyor musun?

Dans edecekler,şarkı söyleyecekler,can verecekler.
Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
Gitar çalınca engel mi oluyor çocuklar :thonkie: Sen şarkı dinleyerek iş yapmıyor musun?
Gitar çalmanın engelle bir alakası yok. Daracık bir sokakta insanların tümünün dikkatini dağıtması orada olacak bir hırsızlık ya da gasp olayı olması içten bile değil. Adam orada insanları bu yüzen sıraya diziyor. Ayrıca kimse şarkı dinleyerek iş yapmaz. İş yapıyorum diyemez.

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Olum Şu Ergenler Sırf Ünlü Olmak İçin Yapıyorlar Dayak Yiyorlar Başka Yaptıkları Birşey Yok

Illumination
Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bir insanın sinir hastası olması ne olursa olsun birisine saldırabileceği, dövebilecegi anlamina gelmez. Lütfen bir şeyi savunurken ülkemizde çoğu kişinin yaptığı gibi tek taraflı değil, tüm her şeyi ele alarak eleştirelim. Bu konuda haklı olan taraf yok. Eğerki doğru düzgün uyarıp daha sonrasında şikayet etselerdi, haklı olan taraf belliydi. Tabii bilemiyorum daha öncesinde uyarmışlardır orada şarkı söyleyen insanlari ama insanlarin laf dinlemez, şımarık olmasi dedigim gibi onlara saldirilabilecegi veya dovulebilecegi anlamına gelmez.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
yani koskoca istanbulda başka çiğköfteci kalmadı değil gitarcılar da az ötede şarkı söyleselerdi onların da orda olma sebebi belli tabi ben sadece ali usta tarafını tutmuyorum fakat bence o adamın eski hali daha iyiydi görünce bi üzüldüm o zamanlar müşteride eğleniyordu adamda böyle ne bilem içim bi cız etti adamı sessiz görmediğimdedir herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...