Alibaba'dan toplu sipariş nasıl oluşturulur?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Alibaba sitesinden toplu bir şey sipariş etmek istiyorum fakat nasıl yapılacağını bilmiyorum.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ürüne tıklayıp sipariş ver diyip bilgilerinizi gireceksiniz. Nerede takıldınız acaba?

Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ürüne tıklayıp sipariş ver diyip bilgilerinizi gireceksiniz. Nerede takıldınız acaba?
Alibadan toplu sipariş vermek için kayıt olmak gerekiyor ve kayit içinde şirket istiyor şirket açmadan toplu bir sipariş verebilme şansımız varmıdır?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Yaşayan efsane
Banlı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Alibadan toplu sipariş vermek için kayıt olmak gerekiyor ve kayit içinde şirket istiyor şirket açmadan toplu bir sipariş verebilme şansımız varmıdır?
Turkishalibaba da kayıt olurken 3 seçenek var diye biliyorum, seller, buyer,both gibi oradan seçerek kayıt olabiliyorsunuz.

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanks nerede takıldıgını söylesen yardımcı olabilirz ;)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Kayıt Ola Tıklayarak Adını Soyadını tc bilgini tel no nu kart bilgilerini vermen lzm ondan sonra toplu sipaariş verebilirsin bilindik sitelerde yokmu alıcagın şey

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
İlk önce siteden kayıt oluyosun adresini falan cep no nu falan yazıyorsun.Alacağını seçiyosun birden çok.Bir tuş avr orda topu sipariş diye ona tıklayınca toplu siparişin olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...