Alienware 24.5 240Hz Monitör sizce nasıl alınır mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
Yani alienware güzel bir monitör üreticisi fakat arkadaşın dediği gibi

MSI MAG251RX 240Hz​

modeli daha uygun olacaktır
Belli ki fps oynayacaksın o sebepten ötürü IPS panel almak saçma olur TN panel fps oyunları için her zaman en iyisidir
Önerdiğin model IPS panel dostum ama önerin için teşekkürler 5500 üstü beni aşıyor bir tık full sistem topluyorum ek olarak Tn panel olarak asusun 165 hz monitörü var ama 240 hz daha mantıklı gibi geldi
Post automatically merged:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
linkteki monitörü almaya karar verdim daha mantıklı geldi tn panel ek olarak 280 hz

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
7
Önerdiğin model IPS panel dostum ama önerin için teşekkürler 5500 üstü beni aşıyor bir tık full sistem topluyorum ek olarak Tn panel olarak asusun 165 hz monitörü var ama 240 hz daha mantıklı gibi geldi
Post automatically merged:

linkteki monitörü almaya karar verdim daha mantıklı geldi tn panel ek olarak 280 hz
yani ips panel gösterdiğin için ips panel önerisinde bulunmak istemiştim :) asusun monitörü iyidir

Onaylı Üye
Mantıklı tabi ki. Şu an bu fiyata 2 adet 240hz monitör var, diğeri de bu alttaki. Ama Alienware çok daha güzel gerçekten.

www.itopya.com

Üye
Ödüller
5
kesinlikle öneririm performans açısından yüzüstü bırakmaz

no more pain
Seçkin Üye
Ödüller
2
hocam fena değil ama daha iyisini alırsın sanki

Seçkin Üye
monitörün kalitesi felan iyi tavsiye ederim bütcen varsa eyer

Onaylı Üye
Ödüller
5
fps oyunları oynuyorsan hard e spor tarzı takılıcaksın bu monitör gayet işini görür ama zevk icin oynuyorsan kavisli bir 144hz büyük ekran sana daha fazla zevk vericektir tabi her kesime hitap etmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
1
Güzel monitor alınır bence

Ultra Üye
Ödüller
8
Eğer bilgisayarında oynayacağın oyunlarda 240 fps üstü fps alıyorsan al, yoksa alma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.